Hvis du har brukt en av disse modulene en stund er du trolig allerede kjent med at det er enkelt å både knytte – og fakturere – timer og kostnader opp mot ulike prosjekter. Og spesialfunksjonalitet som grossistintegrasjon, kontrollskjema og integrasjon mot Boligmappa.

Du får verdifull innsikt i bedriftens aktivitet, med oversikt over deknings- og faktureringsgrad og fakturareserve. Og ikke minst, innsikt i hva dere bruker tid på og hvilke prosjekter som er mest lønnsomme.

Tidsbesparende funksjonalitet

Disse ekstremt funksjonsrike modulene består også av funksjonalitet som ikke nødvendigvis er like kjent, og som har potensiale til å spare mye tid.

 1. Er det grossister du aldri kjøper produkter fra?
  Fjern haken for “Vis produkter i produktoversikten” for disse grossistene. Du vil da få bedre oversikt og de relevante produktene vil lastes inn raskere. 
  Gjør følgende: Trykk på Kunde > Kunde/leverandører > Velg grossisten(e)> Detaljerfanen > Fjern haken for ‘Vis produkter i produktoversikten’.
 2. Er det en type prosjekter du ofte har behov for å opprette?
  Lag en prosjektmal! Slik oppretter du en prosjektmal i Tripletex.
 3. Ønsker du å betale alle fakturaer fra en grossist?
  I slutten av måneden kommer gjerne samlefaktura fra grossist. Ønsker du å betale alle fakturaene med bankintegrasjon kan dette gjøres på to ulike måter. Les mer om lukking av poster for samlefaktura fra grossist her.  
 4. I Tripletex-appen får du i tillegg til å blant annet føre timer og reiseregninger, linker til  kontrollskjemaer og ressursplan. Last ned appen her.
 5. Har du ført timer på feil prosjekt?
  Timer kan enkelt flyttes ved å gå inn på prosjektet hvor timene er ført, velge fanen “Timeoversikt”, markere timene som er ført feil og velge “flytt timer” via sirkelmenyen oppe i høyre hjørne.
 6. Bruker du mye tid på å få ressurskabalen til å gå opp?
  For kort tid siden lanserte vi en ny og forbedret ressursplanlegger. Her kan du se hvor mye ledig kapasitet bedriften har til å ta på seg nye oppdrag. Ikke minst blir det enklere å legge bemanningskabalen. Kom i gang med ressursplanleggeren.

Husk at du i vårt hjelpesenter kan finne svar på det meste du måtte lure på om systemet vårt.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.