Dedikert salgsstøtte til regnskapsførere i Tripletex

Først, en liten introduksjon til Tripletex

Tripletex er et regnskaps- og økonomisystem som passer for både små bedrifter med enkle behov til større bedrifter med mer komplekse behov.

Med ulike moduler, tilleggstjenester og integrasjoner kan du få et system som er skreddersydd for selskapet. Så om du har en liten bedrift nå, kan du trygt vokse med Tripletex og utvide med mer funksjoner etter hvert som behovene oppstår.

Hvis du vil vite mer om hva du kan få med Tripletex, les videre her. 

Velg riktig pakke

Det er enkelt å opprette konto i Tripletex. Etter du har klikket på “prøv gratis” mottar du en velkomstmail hvor du aktiverer din bruker.

En kort guide hjelper deg å velge riktig pakke, slik at du får teste de funksjonene du har behov for. Prisoversikten viser hva de ulike pakkene inneholder.

Husk: Etter endt prøveperiode blir du ikke automatisk fakturert. Kontoen din blir heller ikke automatisk aktivert. Her er det du som bestemmer.


For meg som sitter med regnskapet er Tripletex utrolig enkelt å bruke. Jeg liker å ha alt samlet på ett sted og at vi kun trenger å forholde oss til én support. Løsningen er ryddig og fin.

Christina Gaathaug i M-Trade

Dette bør du gjøre i din prøveperiode:

Nå kan du teste Tripletex gratis de to neste ukene. Bruk tiden godt for å se hvilke muligheter som er tilgjengelig for deg.

1. Bli kjent med systemet

Klikk deg inn på din bruker/ditt selskap og “Mitt abonnement”. Her får du god oversikt over Tripletex og ser alt du kan aktivere. Som lønn-, bank- og fakturatjenester. Om det er tilknyttet kostnader til noen funksjoner, blir du ikke fakturert for dette i prøveperioden, selv om du aktiverer.

Slik utnytter du din prøveperiode i Tripletex
Under «Mitt abonnement» ser du hvilke funksjoner du kan aktivere.

Visste du at

Tripletex kan kobles mot en rekke andre systemer eller verktøy som du kanskje allerede bruker i dag? Som for eksempel kassasystemet, nettbutikken eller personalsystemet.

Ta en titt på integrasjonssidene for å se utvalget.

2. Lag en faktura

Du kan fakturere reelt med en prøvekonto. Lag en faktura og send den til en kunde – se hvor enkelt det er. Om du heller ønsker å sende en faktura til en fiktiv konto, så er det ingenting i veien for å gjøre det.

I fakturaoversikten har du full kontroll over alle fakturaer som er sendt til kundene dine, og du ser enkelt hvem som har betalt for hva.

Når tiden er inne for å sende ny faktura, søker du kjapt opp kunden, legger inn hva du har solgt og sender fakturaen. Velg mellom EHF, e-post, vipps eller e-faktura. Enkelt og greit! 

Visste du at

regnskapet ditt oppdaterer seg automatisk hver gang du sender og mottar fakturaer?
Smidig ikke sant?

3. Prøv bilagsmottaket

Scan eller send en regning rett inn til bilagsmottaket. For å få tilgang til bilagsmottaket går du til “Mitt abonnement” og aktiverer Elektroniske bilag – i prøveperioden betaler du ingenting for å aktivere denne tjenesten.

Det opprettes en unik e-postadresse som du kan sende inn bilagene til. Tjenesten og e-postadressen finner du under Bilag > Bilagsmottak i menyen til venstre. I bilagsmottaket leses fakturaene av en fakturatolk som hjelper deg med bokføringen før du godkjenner og betaler. 

Billagssmottaket i Tripletex. Tips for din prøveperiode.
Bilagsmottaket i Tripletex

Når bilagene kommer inn får de et midlertidig bilagsnummer og status “ikke bokført”. I bilagsmottaket kan du blant annet forhåndsvise fakturaen, legge til beskrivelse, registrere bilaget som bokført eller ikke bokført. Det er også mulig å hurtigregistrere flere eller alle bilag.

Visste du at

du kan koble nettbanken din til Tripletex? Dermed kan du betale regningene direkte fra regnskapssystemet og få daglig automatisk bankavstemming.

4. Bruk hjelpesenteret

Ta kontakt med Tripletex - utnytt din prøveperiode best mulig

Etter du har testet systemet en stund, dukker det helt sikkert opp en del spørsmål.

I Tripletex har du til enhver tid et hjelpesenter tilgjengelig. Trenger du hjelp til å komme i gang, har spørsmål rundt faktura, lønn, regnskap eller andre ting? Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og litt til.

Finner du ikke det du leter etter, kan du selvsagt ta kontakt med oss.

Og har du lyst på litt faglig påfyll? Vi holder månedlige webinarer med gjennomgang av ulike temaer og tidligere kurs er alltid tilgjengelig som opptak. Klikk deg videre til webinaroversikten for å finne noe som passer for deg – det er gratis å være med!

5. Vi hjelper deg å bytte system

Når prøveperioden er over kan du fortsette å bruke den samme kontoen som du har testet. Men om du ønsker å starte med blanke ark, kan du selvsagt få en helt ny konto. Ta kontakt, så hjelper vi deg.

For deg som skal bytte system – vi er her for deg. Det kan være mye å huske på i en overgang, og derfor får du en sjekkliste som du kan følge.

Her finner du nyttig informasjon og guider for hvordan du flytter fra det systemet du bruker i dag og over til Tripletex. 

6. Se hva andre erfarer

Tripletex har en stor og varierende kundegruppe innenfor ulike bransjer. På fagbloggen kan du lese innlegg om flere av våre kunder, hva de jobber med og hvordan Tripletex har forenklet deres hverdag.

– På slutten av måneden, hvis jeg ser at jeg har fakturert litt mindre enn jeg pleier, er det bare å gå inn å se på prosjektene og huke av det vi mangler og kan fakturere for. Det er superenkelt og går så fort!

Erik i BDO er anbefalt av Tripletex

– Det er gull verdt å kunne samle mange funksjoner i et kjernesystem. I Tripletex får du timeføring og reiseregning sammen med lønn, bilagsgodkjenning og fakturering. – Og med bankintegrasjonen kan jeg fange opp transaksjoner som går utenfor systemet. 

Velkommen til Tripletex!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.