Hver eneste arbeidsdag, hver eneste uke, hver eneste måned gjennom hele året får Tripletex-support flere tusen spørsmål om alt mulig av funksjonalitet i og utenfor Tripletex-systemet. Noen av de vanligste spørsmålene fra hver måned har vi nå samlet sammen, og de slippes som månedlige blogginnlegg med tips. Tips fra support, rett og slett – supports tipsehjørne!

I april har det vært mye fokus om prosjekt og prosjektmodulen, samt kommet inn en god del spørsmål i forbindelse med nyoppstartede ansatte. Så det er altså disse to temaene vi skal ta for oss i denne månedens innlegg. La oss starte med det første.

Statusrapport vs resultatrapport på prosjekt

Statusrapport vs Resultatrapport på prosjekt 

Skal du velge statusrapport eller resultatrapport på prosjekt? Vel, det kommer litt an på hvilken informasjon du er ute etter. Dette er forskjellene:

En overordnet statusrapport på prosjekt viser tall fra bilag inkludert enkel og detaljert oversikt, manuelle ordrelinjer uten bilag, og timekost lagt inn på ansatte. 

Resultatrapport på bilag viser derimot tall fra bilag inkludert enkelt, detaljert og avansert oversikt, samt lønnskostnader fra lønnsbilag.

Timer ført på feil prosjekt

Timer ført på feil prosjekt

Har det noen gang skjedd deg at du fører arbeidstimer på feil prosjekt? Det er fort gjort, men kan heldigvis enkelt rettes opp i. Vi viser deg.

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på prosjektet hvor timene er ført inn, velge fanen “Timeoversikt”, markere timene som er ført feil og velge “flytt timer” via sirkelmenyen oppe i høyre hjørne. Enkelt og greit!

Ny velkomstlenke til nyansatte

Send ut ny velkomstlenke til brukere for å opprette passord

Har du nyansatte som har klart å “miste” velkomstlenken med informasjon om oppretting av passord i Tripletex, som de fikk ved oppstart? Fortvil ikke, det kan fikses!

Prosessen er litt lang, men vi geleider deg gledelig gjennom den: 

Start med å gå til Selskap og ansatte. Deretter velger du den ansatte det gjelder. Trykk så på Brukertilgang og huk av for Systemtilgang, etterfulgt av en lagring. Huk så av på Systemtilgang igjen, og lagre en gang til. Denne prosessen vil gjøre at det automatisk sendes ut en ny epost til brukeren så de får opprettet passord for innlogging i Tripletex. 

LES OGSÅ: Supports tipsehjørne #1

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Supports tipsehjørne #3

Hver eneste arbeidsdag, hver eneste uke, hver eneste måned gjennom hele året får Tripletex-support flere tusen spørsmål om alt mulig av funksjonalitet i og utenfor Tripletex-systemet. Noen av de vanligste…

Les mer

Rekordomsetning – til tross for eller takket være korona?

Her finner du de andre innleggene i serien: Å leve ut gründerdrømmenGründerdrømmen - et halvt år etterFra fysisk butikk til nettbutikk på rekordfart Det har gått to år siden Hanne…

Les mer

Fastpris gir forutsigbarhet – uansett om du leverer bilvask eller regnskap

Ubegrenset bilvask på fastpris og det å kunne sparre med regnskapsføreren uten å betale uante kostnader høres fint ut. For Alltidrenbil og One Accounting er det en selvfølgelighet. Alltid ren…

Les mer