Fagblogg - Nyheter om Tripletex

Send faktura helt enkelt. Se fordelene ved å ha faktura og regnskap sammen

Send faktura og ha et løpende oppdatert regnskap samtidig. Med Tripletex kan du sende eFaktura, EHF faktura eller faktura via e-post. Ved å ha fakturaprogram og regnskap i samme system…

Automatisering av regnskap – alt du trenger å vite

Høres begrep som AI, maskinlæring og kunstig intelligens gresk ut for deg? Fortvil ikke! Her får du en grunnleggende innføring i automasjon og hva det innebærer for deg.

Alltid eFaktura: En enklere løsning for både deg og kundene dine

eFaktura er en enkel faktureringsmetode for å fakturere privatkunder, og blir mer og mer utbredt i Norge. Med Alltid eFaktura blir det enda enklere å fakturere elektronisk.

Finn riktig regnskapsfører med splitter ny matchingtjeneste

Vi lanserer Regnskapsmatch! En matchingtjeneste som hjelper deg å finne riktig regnskapsfører – og som du kan benytte deg av, uavhengig av sivilstatus.

Slik gjør NKI og Tripletex studentene klare for arbeidslivet

NKI Nettstudier bruker Tripletex i undervisningen. Det gjør studentene bedre forberedt på arbeidslivet og mer attraktive i jobbsøkingsprosessen.

Utviklingsprosessen fra idé til årsoppgjørsprogram

Utviklerne i Tripletex holder et skyhøyt tempo, der ny funksjonalitet og nye oppdateringer slippes på løpende bånd. Se hvordan vi går frem når noe helt nytt skal utvikles.

Safer Internet Day – sammen for en bedre verden på internett!

8. februar 2022, feires den 19. utgaven av Safer Internet Day. Dagen har et mål om å gjøre internett til et tryggere og bedre sted. 

Alt du trenger å vite om årsoppgjøret

Hvert eneste år skal enkeltmannsforetak og aksjeselskaper gjøre opp for året som har gått. Her får du alt du trenger å vite om årsoppgjøret.

5 gode grunner til å velge Tripletex

Å velge økonomisystem kan være utfordrende. Hva skal du se etter?

Disse 10 innleggene fikk mest oppmerksomhet i året som gikk

Treplanting, årsoppgjør, fornybar energi, regnskapsflytting og lanseringsfest. Dette fikk dere til å klikke litt ekstra i 2021.

5 fordeler med bankintegrasjon mot ditt regnskapsprogram

Jobb smartere og mer effektivt. Ved å koble sammen nettbanken med ditt regnskap kan du gjøre unna flere oppgaver på mindre tid.

Sårbarhet i Log4j, #log4shell

Sikkerhet er naturligvis høyt prioritert i Tripletex. I tillegg til egne dedikerte ressurser som jobber med å beskytte dataen til våre kunder, har vi et solid nettverk vi samarbeider med…

Topp 5 integrasjoner som ble lansert i 2021

2021 har vært et veldig spennende år for Tripletex, våre integrasjonspartnere og vårt økosystem av integrasjoner. Og det er gledelig å se at så mange partnere ønsker å integrere seg…

Derfor bør du bruke en password manager

Passord kan være frustrerende å holde styr på. Visste du at vi har opptil 150 forskjellige nettkontoer vi skal prøve å huske passordet til? Med en password manager slipper du…

Regnskap og økonomiforståelse – viktige ord og utrykk du bør kunne noe om

Når du skal drive din egen bedrift, er det ingen vei utenom regnskap og økonomiforståelse. Her får du derfor en oversikt over vanlige ord og uttrykk du bør ha et…

Derfor bør du ha lager og logistikk i ditt ERP-system

Øk lønnsomheten med god lagerstyring – samtidig som du har kontroll på økonomien! Med Tripletex Lager og logistikk får du et komplett, moderne ERP-system i skyen.

Resultatet av ett år med timeføring og planting av trær

Ett år har gått siden vi startet med timeføring-prosjektet der timer ført i Tripletex-appen blir til trær som plantes rundt om i verden. Her er resultatet!

Samle alle dine prosesser på ett sted med et ERP-system

ERP-system, økonomisystem, forretningssystem – kjært barn har mange navn. Ja, vi skriver kjært barn, for dette kan forenkle hverdagen din, fjerne passord-frustrasjon, kutte unødvendige kostnader og få deg til å…

Lønnssystem integrert med reiseregning og regnskap

Gjør det enkelt for deg selv når du skal velge lønnssystem! Ved å inkludere smarte løsninger, som reiseregning og integrasjon med regnskapet, kan din bedrift spare mye tid og kostnader.

Cyber security: sikkerhetskopiering av data

Har du noen gang opplevd å miste alt innhold på din datamaskin eller på telefonen? For så å oppdage at du ikke hadde noen kopi av dataen, eller lagring på…

Cyber security: Bug Bounty-program

Visste du at mange bedrifter får hjelp fra eksterne parter for å sjekke om bedriftens sikkerhet holder dagens mål når det kommer til nettangrep? Eksterne hackere, for å være mer…