5 fordeler med bankintegrasjon mot Tripletex

1. Samle alt på ett sted

Koble nettbanken til regnskapet ditt i Tripletex. Systemene snakker sammen og utveksler data, slik at du får den oversikten og fleksibiliteten du trenger. Og det beste av alt, du trenger kun å logge inn ett sted.

2. Utfør betalinger direkte fra regnskapsprogrammet

Med en bankintegrasjon kan du betale regninger til både inn- og utland og kjøre lønn direkte fra regnskapsprogrammet ditt. Du kan koble opp flere bankkontoer, slik at du kan betale fra den kontoen du selv ønsker. 

I tillegg er det mulig å godkjenne betalingene direkte fra Tripletex, uten å logge inn i nettbanken. Det er både smart og effektivt.

– Nå er det mye enklere å ha oversikt og kontroll. Ting blir bokført med en gang og den automatiske bankavstemmingen går av seg selv.

Reza Shojaei, redaktør i Value Publishing

3. Automatisk bankavstemming

Du kan sette opp bankavstemming hver dag og hente inn kontoutskriften til Tripletex. Systemet gjør jobben for deg og matcher transaksjoner i nettbanken med inntekter og kostnader i regnskapet – helt automatisk. Og med score på over 95% er Tripletex markedsledende på treffsikkerhet innenfor automatisk bankavstemming.

4. Få bedre oversikt og kontroll

Med en bankintegrasjon blir det enklere å ha oversikt og kontroll. Regnskapet oppdateres av seg selv. Ting blir bokført med det samme og alle tall er oppdaterte til enhver tid, uten forsinkelser. 

I Tripletex kan du på ditt bankdashbord få oversikt over saldo, utgående betalinger, betalinger til godkjenning, avviste betalinger, bankavstemming og forventede transaksjoner neste 30 dager. Om noe ikke skulle være bokført er det enkelt å fange opp.

5. Vær trygg på at betalingene dine utføres like sikkert som i banken

Frigjør tid ved å koble sammen bank og regnskap. Du får gjort flere oppgaver på mindre tid og kan spare mange dyrebare timer i det lange løp.

Å håndtere bankoppgavene i regnskapssystemet ditt er like sikkert som å bruke banken. Ved å sette opp bankintegrasjon i Tripletex kan du selv styre hvem som skal ha tilgang til å utføre hvilke oppgaver. 

Som følge av hvitvaskingsloven er det satt strenge krav til dokumentasjon av identiteten til brukere som skal godkjenne utbetalinger fra et økonomisystem. Ved å benytte regnskapsgodkjente betalinger er det nå mulig å godkjenne betalinger direkte i regnskapssystemet. Dette krever at man er satt opp med bankintegrasjon via AutoPay og innehar nødvendige rettigheter. For at banken skal kunne vite hvilke brukere som har godkjent og autorisert en betaling, må man identifisere seg med BankID.

Her kan du lese mer om bankintegrasjon i Tripletex. 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.