I Tripletex anser vi nettsikkerhet som et felles samfunnsansvar, og (i likhet med resten av Visma) er oktober “Cyber security month” her hos oss – en måned viet til sikkerhet på nett, for bedrifter og privatpersoner. For i disse dager, med mange ansatte på hjemmekontor, er bevissthet rundt nettsikkerhet viktigere enn kanskje noen gang.

Dette er med andre ord en viktig måned for å danne en sterk kultur rundt nettsikkerhet, og den kommende måneden vil vi dele litt nyttige innlegg i forbindelse med nettopp dette.

Sikkerhet i Tripletex

Mange arbeidsplasser har egne personer som dedikert jobber med nettsikkerheten i bedriften, og i Tripletex har vi faktisk et eget sikkerhetsråd. Rådet består av medlemmer fra alle utviklingsteamene i Tripletex, og sammen tenker de sikkerhet i alle ledd.

I Tripletex er vi naturligvis ekstremt opptatt av nettsikkerhet, både for våre kunders del, men også for våre ansatte og selvfølgelig for bedriftens del. Sikkerhetsrådet overvåker til enhver tid systemet, og beskytter alle brukere mot mulige angrep og tetter potensielle sikkerhetshull. 

Men hva kan du gjøre for å øke sikkerheten i Tripletex?

Jo, du kan aktivere 2FA! Eller tofaktorautentisering, som det også heter.

Vi har i en god stund hatt tofaktorautentisering som et alternativ ved innlogging i Tripletex, som betyr at du må bruke to ulike faktorer for å logge inn. Det kan kanskje høres enkelt ut, men funksjonen bidrar til at du som bruker, våre ansatte og at Tripletex i seg selv er bedre beskyttet mot mulige angrep. Alle får med andre ord en sikrere arbeidshverdag i systemet enn hva det ville vært uten. 

Videre jobber vi kontinuerlig med å sikre Tripletex, og vi vil i måneden som kommer fortelle deg mer om hvordan du kan gjøre det samme – sikre deg selv og arbeidet ditt på nett. Neste innlegg handler om “sosial manipulering”, eller social engineering som noen kanskje kjenner det som. Stay tuned!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.