Øk lønnsomheten med god lagerstyring – samtidig som du har kontroll på økonomien! Med Tripletex Lager og logistikk får du et komplett, moderne ERP-system i skyen.

ERP-system med lagerstyring

Med et ERP-system samler du en rekke systemer din bedrift trenger i en og samme løsning. Som regnskap, lønn, faktura og prosjekt. I Tripletex er disse modulene sømløst integrert med hverandre, det vil si at modulene “snakker sammen” og utveksler relevant data. På toppen av det hele får du nå også en lager- og logistikkmodul i Tripletex! 

Du aktiverer de modulene, tilleggstjenestene og integrasjonene som din bedrift trenger. Dermed får du et komplett økonomisystem bedriften kan vokse med. Tripletex passer for både små bedrifter med enkle behov til større bedrifter med mer komplekse behov.

Ved å samle alt på ett sted får du en enklere og mer effektiv arbeidshverdag.

Lager og logistikk

Tripletex Lager og logistikk er nytt av høsten 2021. En lansering vi er stolte av å kunne presentere og som gir deg kontroll på hele logistikken, fra innkjøp og varemottak, til ordre og levering til kunde. 

Systemet er intuitivt og enkelt å bruke. Det betyr at om lagersjefen er borte en dag, så kan en annen i bedriften eksempelvis steppe inn, ta ut pakkseddel og pakke varer.


– Jeg liker å ha alt samlet på ett sted og at vi kun trenger å forholde oss til én support. Løsningen er ryddig og fin, med alt i et brukersnitt.

Christina, regnskapsansvarlig i M-Trade

I denne modulen får du:

Sammen i skyen

Tripletex legger til rette for at du og din regnskapsfører kan jobbe tett sammen direkte i systemet, ved at du gir de tilgangene du ønsker. Nå som du får lager og logistikk inn i økonomisystemet, åpner dette opp for enda bedre innsikt og kontroll. Ikke minst kan du jobbe enda tettere med din regnskapsfører.

Noen av fordelene ved å samle alt i Tripletex sitt ERP-system

  • Du får full oversikt og kontroll over din bedrift
  • Det er smart, kostnadsbesparende og effektivt
  • Du kan automatisere en rekke prosesser
  • Du frigjør tid til å fokusere på din bedrifts kjernevirksomhet
  • Du kan samarbeide med regnskapsfører rett i systemet
  • Det er brukervennlig og enkelt å navigere mellom de ulike modulene
  • Du har et system din bedrift kan vokse med
  • Du sparer penger på systemkostnader og ikke minst har du kun én support å forholde deg til om du skulle trenge hjelp.

Kom i gang

Det skal være enkelt å komme i gang! Velg det som passer deg:

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Kredittsjekk – ta trygge beslutninger og unngå overraskelser

Det vil gi deg et trygt beslutningsgrunnlag for å si ja til flere avtaler, i tillegg til å spare deg for situasjoner hvor du ikke får betalt. Kredittvurdering kan dermed…

Les mer

Disse 10 innleggene fikk mest oppmerksomhet i året som gikk

Vi i Tripletex jobber kontinuerlig med å forbedre både appen og systemet, med et mål om å forenkle din arbeidshverdag. Ikke minst liker vi å dele historier fra våre herlige…

Les mer

Dette leverte vi i 2021

Bank Bankdashboard med estimert saldo I bankdashbordet får du et kjapt overblikk over blant annet saldo, utgående betalinger og betalinger til godkjenning. Ved å ta utgangspunkt i innkommende og utgående…

Les mer