Tripletex feirer enda en milepæl

Vi i Tripletex jobber kontinuerlig med å forbedre både appen og systemet, med et mål om å forenkle din arbeidshverdag. Ikke minst liker vi å dele historier fra våre herlige kunder og samarbeidspartnere!

Mye av dette deles selvsagt gledelig på vår Facebook-side. Derfor har vi laget en oppsummering med noen av sakene som fikk mest oppmerksomhet i 2021.

5 spennende nyheter og oppdateringer

1. Treplanting og timeføring

Timeføring i Tripletex appen

Takket være fantastiske mennesker som jobber på og fører timer i Tripletex-appen, kunne vi plante massevis av trær i året som gikk!

Etter ett år hadde vi plantet hele 26 267 trær av ulike arter i jorda. Les mer om prosjektet og se vår store fine felles skog

2. Årsoppgjør: ny måte å levere skattemeldingen på i 2022

Skatteetaten forenkler skattemeldingen for næringsdrivende. Og her var interessen stor for å finne ut hva det betyr og hvordan du blir påvirket. Det kan du lese mer om her.

Nettopp derfor utvikler også Tripletex en egen årsoppgjørsmodul. Vi har samlet et superkompetent team for å utføre jobben, hils på Mr. Årsoppgjør og resten av teamet.

3. Rettssjekk

Rettssjekk er tilgjengelig i Tripletex

– Mens selskapene ofte har kontroll på regnskapstall og kredittscore har konkursbegjæringer ligget der som skjulte skjær i sjøen, sier Øyvind Bjelland i Rettssjekk. Med denne integrasjonen ønsker de å redde din bedrift fra å gå på en økonomisk smell.

4. Effektivt lønnssystem

Det er ingen tvil om at mange av dere setter pris på effektive snarveier. Og med et nettbasert lønnssystem som Tripletex får du nettopp det. Her er fem snarveier til effektivitet som trigget nysgjerrigheten til mange.

5.Tripletex Lager og logistikk

Lager og logistikk-lansering

Høsten 2021 ble den splitter nye lager- og logistikk-modulen lansert for deg som vil ha stålkontroll på lageret og hele logistikkprosessen.

Det ble selvsagt lansert med brask og bram! 

5 kundehistorier som trigget nysgjerrigheten deres litt ekstra

1.Rekordomsetning. Til tross for eller takket være korona?

Dette er det fjerde gjesteinnlegget fra Hanne i klesbutikken Fint. Hun sa opp jobben for å starte for seg selv.

Da butikken måtte stenge på grunn av pandemien fikk hun et ekstra gir. Det ga rekordomsetning.

2. Rehabiliterte sin egen bedrift

Brow Rehab var den første brynsalongen som åpnet i Oslo. Selv om pandemien satte en stopper for deres enorme vekst, tok de likevel sats og åpnet ny salong i fjor. Og bedriften? Den har aldri gått bedre.

3. Regnskapsfører til fastpris

Alltidrenbil kan sparre med regnskapsføreren sin i One Accounting når behovet melder seg – uten å frykte uante kostnader.

Kanskje ikke så rart de liker ordningen, siden de selv tilbyr alltid ren bil – til fastpris selvagt.

4. Teknologiselskap satser på solsceller

Kverneland Energi ønsker å erstatte de mange diesel-aggregatene som står plassert i norsk natur. Eksempelvis ved hytter eller oppdrettsflåter som ikke er koblet til strømnettet. Solcelleanlegg er et av deres satsningsområder.

5.Totalforandring for regnskapsbyrået

Regnskapsbyrået Askus AS tok grep og ryddet i egne rutiner. De byttet regnskapssystem for seg og sine 200 kunder.

Det førte til en helt ny, og bedre, arbeidshverdag for alle parter.

Gikk du glipp av noe? Fortvil ikke! Klikk deg inn på fagbloggen og se alle våre produktnyheter, kundehistorier og oppdateringer.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.