ERP-system, økonomisystem, forretningssystem – kjært barn har mange navn. Kort fortalt samler du en rekke systemer din bedrift trenger i en og samme løsning. Alt fra regnskap, faktura, lønn, timeføring og prosjektstyring til lager og logistikk. 

ERP står for Enterprise Resource Planning. Navnet er kanskje ikke så selvforklarende, men det er en løsning som støtter flere av bedriftens virksomhetsområder. 

Med et moderne skybasert ERP-system som Tripletex får du en løsning som er skreddersydd for din bedrift. Uansett om det er en liten bedrift med enkle behov eller en større bedrift med mer komplekse behov. 

Tripletex er modulbasert, slik at din bedrift velger det som passer. Altså er det et system bedriften kan vokse med. Moduler, tilleggstjenester og integrasjoner kan aktiveres ved behov.

Og det beste av alt – modulene er sømløst integrert med hverandre. Det gjør at du sparer verdifull tid og får full oversikt over lønnsomheten i din bedrift.

Alt på ett sted

Tripletex er brukervennlig og oversiktlig. Du logger inn ett sted og kan deretter enkelt navigere mellom eksempelvis faktura, lønn og prosjekt. 

Integrasjonen mellom modulene sørger for smart automatikk som sparer deg for mye tid. Som når en prosjektdeltaker fører timer, så oppdaterer fakturagrunnlaget seg automatisk. Eller når en ansatt fører utlegg med mobilen, så kommer det automatisk med på neste lønnskjøring.

Ønsker du å samarbeide med regnskapsfører er det mulig å gjøre dette direkte i systemet. Du gir din regnskapsfører de nødvendige tilgangene og får en fordeling som passer for dere.

Noen av fordelene ved å samle alt i Tripletex sitt ERP-system

  • Du får full oversikt og kontroll over din bedrift
  • Modulene er sømløst integrert med hverandre
  • Det er smart, kostnadsbesparende og effektivt
  • Du kan automatisere en rekke prosesser
  • Du frigjør tid til å fokusere på din bedrifts kjernevirksomhet
  • Du kan samarbeide med regnskapsfører rett i systemet
  • Det er brukervennlig og enkelt å navigere mellom de ulike modulene
  • Et system din bedrift kan vokse med

Ved å samle det du trenger i ett ERP-system sparer du penger på systemkostnader og ikke minst har du kun én support å forholde deg til om du skulle trenge hjelp.

Dette er noe av det du får i Tripletex:

Med Tripletex som ERP-system får du altså den funksjonaliteten din bedrift trenger i et oversiktlig og brukervennlig grensesnitt. I tillegg gir Tripletex på mobil deg ekstra fleksibilitet som gjør det mulig å få unna arbeidsoppgavene selv når du ikke er i nærheten av kontoret.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Slik bidrar Trefadder og timeføring i Tripletex-appen til et bedre klima

Timeføring gir ikke bare din bedrift løpende oppdatert oversikt – det kan også bidra til planting av trær, bedre klima og lokale arbeidsplasser. Trefadder har plantet Norges første kommersielle klimaskog.…

Les mer

Enklere regnskap for din bedrift – uansett hvor du er

Vi elsker ferie, nye opplevelser og late dager. Men hva om idyllen blir brutt fordi du glemte noe før du dro på ferie? Med kontoret i lomma kan du slappe…

Les mer

Jungeltelegrafen og gode samarbeidspartnere avgjørende for suksess

Petter ville styre driften selv! Og i 2015 gjorde han drømmen om til virkelighet og etablerte Petter Lødøen AS. Derfra kjørte Petter løpet solo, og inngikk snart et samarbeid med…

Les mer