ERP-system, økonomisystem, forretningssystem – kjært barn har mange navn. Ja, vi skriver kjært barn, for dette kan forenkle hverdagen din, fjerne passord-frustrasjon, kutte unødvendige kostnader og få deg til å puste lettet ut.

Hva er ERP?

ERP betyr Enterprise Resource Planning. Navnet er kanskje ikke så selvforklarende, men det er en løsning som støtter flere av bedriftens virksomhetsområder. Alt fra regnskap, faktura, lønn, timeføring og prosjektstyring til lager og logistikk.

Med et moderne skybasert ERP-system som Tripletex får du en løsning som er skreddersydd for din bedrift. Uansett om det er en liten bedrift med enkle behov eller en større bedrift med mer komplekse behov. 

Tripletex er modulbasert, slik at din bedrift velger det som passer. Altså er det et system bedriften kan vokse med. Moduler, tilleggstjenester og integrasjoner kan aktiveres ved behov.

Og det beste av alt – modulene er sømløst integrert med hverandre. Det gjør at du sparer verdifull tid og får full oversikt over lønnsomheten i din bedrift.

Alt på ett sted med et moderne ERP-system

Tripletex er brukervennlig og oversiktlig. Du logger inn ett sted og kan deretter enkelt navigere mellom eksempelvis faktura, lønn og prosjekt. 

Integrasjonen mellom modulene sørger for smart automatikk som sparer deg for mye tid. Som når en prosjektdeltaker fører timer, så oppdaterer fakturagrunnlaget seg automatisk. Eller når en ansatt fører utlegg med mobilen, så kommer det automatisk med på neste lønnskjøring.

Ønsker du å samarbeide med regnskapsfører er det mulig å gjøre dette direkte i systemet. Du gir din regnskapsfører de nødvendige tilgangene og får en fordeling som passer for dere.

Noen av fordelene ved å samle alt i Tripletex sitt ERP-system

  • Du får full oversikt og kontroll over din bedrift
  • Modulene er sømløst integrert med hverandre
  • Det er smart, kostnadsbesparende og effektivt
  • Du kan automatisere en rekke prosesser
  • Du frigjør tid til å fokusere på din bedrifts kjernevirksomhet
  • Du kan samarbeide med regnskapsfører rett i systemet
  • Det er brukervennlig og enkelt å navigere mellom de ulike modulene
  • Et system din bedrift kan vokse med

Ved å samle det du trenger i ett ERP-system sparer du penger på systemkostnader, du reduserer passord-bruken og ikke minst har du kun én support å forholde deg til om du skulle trenge hjelp.

Dette er noe av det du får i Tripletex:

Med Tripletex som ERP-system får du altså den funksjonaliteten din bedrift trenger i et oversiktlig og brukervennlig grensesnitt. I tillegg gir Tripletex på mobil deg ekstra fleksibilitet som gjør det mulig å få unna arbeidsoppgavene selv når du ikke er i nærheten av kontoret.


Prøv Tripletex gratis!


Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Ta skattegrep før nyttår og styr unna økt utbytteskatt

Innlegget er skrevet av Trygg-Økonomi ASTrygg-Økonomi betjener små og mellomstore kunder i de fleste bransjer og har kontor sentralt i Tromsdalen. Ønsker du en ryddig og oversiktlig økonomi i din…

Les mer

Derfor bør du bruke en password manager

I løpet av en helt vanlig dag logger vi på mange forskjellige kontoer og plattformer, både i løpet av arbeidstiden og privat. Flere undersøkelser viser at gjennomsnittspersonen har rundt 100-150…

Les mer

Bytte lønnssystem – dette sier regnskapsbyrået om Tripletex lønn

For mange er lønnssystemet de bruker i dag i ferd med å gå ut på dato. Men likevel er det en del som kvier seg for å bytte lønnssystem. Vi…

Les mer