Regnskapsmatch hjelper deg å finne riktig regnskapsfører

Er du bedriftsleder, styreleder i et sameie eller borettslag, eller ansvarlig for økonomi eller prosjektstyring i selskapet du jobber i? Kanskje du har gjort mye av regnskapet selv til nå eller ikke har den økonomiske oversikten du ønsker og trenger? Lurer du på hvordan du kan finne riktig regnskapsfører?

– Regnskapsmatch hjelper deg å finne riktig regnskapsfører, sier Hanne Lundby i Tripletex.
Hanne Lundby, partner marketing manager i Tripletex.

– Hvis dét er tilfellet, burde du samarbeide med en regnskapsfører som har kunnskap om den aktuelle bransjen og de utfordringene du står ovenfor. En som kan hjelpe deg med å forstå og overholde regler og frister, samt effektivisere hverdagen, sier partner marketing manager Hanne Lundby i Tripletex.

Tall fra Regnskap Norge viser at det er rundt 18 500 norske regnskapsførere. Selv om utvalget er stort, er det å finne «riktig» regnskapsfører på ingen måte gjort i en håndvending, påpeker hun.

– Selv om de fleste står klare til å ta deg imot, kan det i høyeste grad være en både tidkrevende og vanskelig oppgave å finne en regnskapsfører som faktisk passer, sier hun.

Finn riktig regnskapsfører

En matchingtjeneste ulikt alt annet

Vi i Tripletex ønsker å hjelpe bedrifter med å finne riktig regnskapsbyrå og lanserte nylig Regnskapsmatch – en ny og kul matchingtjeneste for bedrifter og regnskapsbyråer.

For å finne din match klikker du deg inn på Regnskapsmatch. Der svarer du på noen få spørsmål, som hvilken bransje du er i, størrelse på bedriften, om du ønsker en lokal regnskapsfører og om du vil betale fastpris eller ikke. 

I bakgrunnen jobber en AI-modell som tar hensyn til alle valgene. Men i tillegg har den lært av de valgene som Tripletex sine eksisterende kunder har tatt, og hvilke regnskapsbyråer de matcher med. 

– Av våre godt over 70.000 kunder, bruker 75 prosent regnskapsfører. AI-modellen har dermed opparbeidet en god forståelse for hvilke byråer som passer for bransjer og bedrifter som ligner din egen, forklarer Hanne.

Finn riktig regnskapsfører med regnskapsmatch

Regnskapsmatch foreslår deretter tre regnskapsbyråer som du kan velge å kontakte. Ved hjelp av få tastetrykk sender du inn et skjema og melder interesse, og i løpet av kort tid vil du motta et uforpliktende tilbud fra aktuell regnskapsfører.

Tjenesten ble nylig lansert, men allerede har mange bedrifter begynt å samarbeide med sine nye regnskapsførere.


– Det er veldig gøy å se at dette fungerer. De mange gode tilbakemeldingene fra markedet viser at dette er en etterlengtet tjeneste.

Hanne Lundby

Solide tjenestetilbydere

Tripletex samarbeider med en rekke autoriserte regnskapsbyråer. Mange spesialiserer seg på ulike bransjer og problemstillinger. Noen er eksperter på lønn og HR, noen vet alt om håndverkerbransjen og deres utfordringer, andre igjen er eksperter på moms eller startups.

Ved å svare på noen få spørsmål, finner Regnskapsmatch aktuelle regnskapsførere for deg

 – Felles for dem alle er at de er gode på regnskap. Og er det noe alle bedrifter trenger, så er det et solid og riktig regnskap, sier Hanne og fortsetter:

– Regnskapsbyråene jeg samarbeider med gir råd og veiledning og hjelper kundene med å forstå bedriften sin. Regnskapsførerne jobber strategisk og blir en ekstremt viktig ressurs for bedriften de hjelper. De er dedikerte og hjelper bedriftene med å ta de riktige strategiske beslutningene – og hjelper dem med å vokse dersom dét er målet.

Uavhengig av sivilstatusen din er Regnskapsmatch en matchingtjeneste du kan benytte deg av! Happy matching!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.