sommerVi har snart lagt bak oss første halvdelen av 2017, og sommeren står for døren. Uansett om du befinner det i nord, sør, øst eller vest.

For de fleste av oss betyr sommer ferie, late dager, samvær med familie og venner og å få ladet batteriene før høsten og vinteren atter kommer tilbake.

Tripletex har lagt bak oss nok et fantastisk halvår, og jeg er både glad, stolt og ydmyk over at vi nå i juni passerte 20 000 kunder og 60 000 brukere! Dette ble feiret med kake for alle våre ansatte, men mest vil vi takke alle dere kunder for den tilliten dere viser oss.

Mange har også tatt i bruk vårt nye design, og vi setter så stor pris på alle tilbakemeldingene dere tar dere tid til å gi oss. Alle innspill er veldig verdifulle for oss og gås nøye gjennom. Det er for dere vi lager Tripletex, fortsett å gi oss tilbakemeldinger. Både positive og negative.

Den 1. juli fyller vi 15 år! 15 år med hard jobbing for at våre kunder skal få en enklere hverdag. Når vi i 2006 ansatte Lise som den første heltidsansatte i Tripletex, turde vi ikke engang å tenke at vi skulle bli en så stor suksess som vi har blitt. Nå er vi over 70 entusiastiske ansatte, som hver dag jobber for at du skal få et komplett, skybasert økonomisystem som er innovativt, enkelt og fremtidsrettet.

Takk til dere alle!

Vi tar også ferie, men det er alltid noen på jobb som ivaretar utviklingen, svarer på supporthenvendelser og kan hjelpe deg med nye moduler. Bare ta kontakt!

Med dette ønsker jeg og alle i Tripletex dere alle en riktig god sommer, vi gleder oss til fremtiden sammen!

Hege,
daglig leder

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Supports tipsehjørne #2

I april har det vært mye fokus om prosjekt og prosjektmodulen, samt kommet inn en god del spørsmål i forbindelse med nyoppstartede ansatte. Så det er altså disse to temaene…

Les mer

Istirsdag, selv på hjemmekontor

I dag sitter vi vanligvis sammen på en og samme etasje. Nå er det heller koronaen som har satt kjepper i hjulene for vårt samhold. Men vi nekter å la…

Les mer

Cyber security: sikkerhetskopiering av data

Men, hva betyr det egentlig å ta en sikkerhetskopi av dataen? Å kjøre en sikkerhetskopiering er egentlig bare å kopiere filer og informasjon for å sikre det. Rett og slett…

Les mer