Året har rukket å bli et par uker gammelt, og de fleste er tilbake i hverdagen igjen.

Tripletex er på en fantastisk reise, og vi har lyst å dele noen av fjorårets milepæler med dere.

Vi har hatt en eventyrlig vekst. Vi passerte 12 000 kunder i 2015, vi fikk over 5500 nye kunder bare i 2015. Vi er takknemlige og ydmyke for den tilliten vi får av alle våre nye og eksisterende kunder. Fra å være en absolutt utfordrer har vi ettertrykkelig tatt steget opp til å være en av de store ERP-leverandørene som andre lytter til.  

Våre gründere har helt siden starten i 2002 hatt som kongstanke at vi ikke skal følge strømmen, men at vi skal tenke selv og våge å ta valg som ikke er så åpenbare og forutsigbare. Dette har blant annet vært årsaken til at vi helt fra starten av har vært webbaserte. Vi er født i skyen og oppvokst i skyen. Dette er en klar fordel for våre kunder siden systemet på denne måten er tilgjengelig på alle plattformer, og modulene er sømløst integrert med hverandre.

Flere og flere har fått øynene opp for Tripletex, og spesielt mye oppmerksomhet fikk vi rundt European Business Awards der vi vant klassen “Norsk bedrift med beste vekststrategi”. Med pomp og prakt på The Thief mottok vi et ærefullt diplom samt heder og ære.

Alle våre avdelinger har bidratt til denne fantastiske reisen og utviklingen. Vi har fordoblet antall ansatte i løpet av 2015, og det ser ikke ut til at veksten vår kommer til å avta.

Vi takker alle våre kunder, partnere, leverandører og ansatte for innsatsen i 2015 og vi gleder oss til fortsettelsen i 2016 og i årene fremover.

Hege Oustad / daglig leder

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Supports tipsehjørne #2

I april har det vært mye fokus om prosjekt og prosjektmodulen, samt kommet inn en god del spørsmål i forbindelse med nyoppstartede ansatte. Så det er altså disse to temaene…

Les mer

Istirsdag, selv på hjemmekontor

I dag sitter vi vanligvis sammen på en og samme etasje. Nå er det heller koronaen som har satt kjepper i hjulene for vårt samhold. Men vi nekter å la…

Les mer

Cyber security: sikkerhetskopiering av data

Men, hva betyr det egentlig å ta en sikkerhetskopi av dataen? Å kjøre en sikkerhetskopiering er egentlig bare å kopiere filer og informasjon for å sikre det. Rett og slett…

Les mer