Økonomisystem med lager og logistikk

Med et økonomisystem, av mange også kalt ERP-system, samler du en rekke funksjoner bedriften din trenger i én og samme løsning. Regnskap, lønn, faktura og prosjekt er eksempler på funksjoner som kan samles i samme økonomisystem. I Tripletex er disse modulene sømløst integrert med hverandre, det vil si at modulene «snakker sammen» og utveksler relevant data.

På toppen av det får du også lagerstyring i Tripletex. Systemet har en egen lager- og logistikkmodul for deg med relativt enkle og ukompliserte lagerstyringsbehov. Har du mer avanserte behov – for eksempel om du har behov for strukturvare, varianter eller kundespesifikke priser og rabatter – kan du enkelt integrere lagerstyringsløsningen Rackbeat med Tripletex.

Du aktiverer de modulene, tilleggstjenestene og integrasjonene som din bedrift trenger. Dermed får du et komplett økonomisystem bedriften kan vokse med, og en enklere og mer effektiv arbeidshverdag.

Tripletex’ lager- og logistikkmodul

Tripletex Lagerstyring og logistikk gir deg kontroll på hele logistikken, fra innkjøp og varemottak, til ordre og levering til kunde. 

Systemet er intuitivt og enkelt å bruke. Det betyr at om lagersjefen er borte en dag, så kan en annen i bedriften eksempelvis steppe inn, ta ut pakkseddel og pakke varer.

Hva er fordelene med å ha lager og logistikk og alt annet i samme økonomisystem?

  • Du får full oversikt og kontroll over din bedrift
  • Det er smart, kostnadsbesparende og effektivt
  • Du kan automatisere en rekke prosesser
  • Du frigjør tid til å fokusere på din bedrifts kjernevirksomhet
  • Du kan samarbeide med regnskapsfører rett i systemet
  • Det er brukervennlig og enkelt å navigere mellom de ulike modulene
  • Det er et system bedriften kan vokse med
  • Du sparer penger på systemkostnader, og, ikke minst, har du kun én support å forholde deg til om du skulle trenge hjelp.

– Jeg liker å ha alt samlet på ett sted og at vi kun trenger å forholde oss til én support. Løsningen er ryddig og fin, med alt i et brukersnitt.

Christina, regnskapsansvarlig i M-Trade

I denne modulen får du:

Rackbeat for mer avansert lagerstyring

Tripletex sin lager- og logistikkmodul er for deg som har noe enklere logistikkbehov. Dersom du trenger mer avanserte lager- og logistikkløsninger, finnes også den muligheten i Tripletex, ved hjelp av integrasjonen Rackbeat.

Dette er løsningen for deg som har behov for varianthåndtering, strukturvarer, serienummer og tilsvarende. Du kan lese mer om Rackbeat på siden for lagerstyring.

Sammen i skyen

Tripletex legger til rette for at du og din regnskapsfører kan jobbe tett sammen direkte i systemet, ved at du gir de tilgangene du ønsker. Med lager og logistikk i økonomisystemet åpner dette opp for enda bedre innsikt og kontroll.

Kom i gang

Det skal være enkelt å komme i gang! Velg det som passer deg:

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.