Det har vært sommer og ferie for mange, men vi i Tripletex har ikke liggi på latsia av den grunn. Over de to siste månedene har vi jobbet på og lansert oppdateringer og ny funksjonalitet opptil flere ganger i uka. Her er noen godbiter;

Ny funksjonalitet:

Tolking av kvitteringer for reiser og utlegg i appen:

Nå tolkes altså kvitteringer for reiser og utlegg automatisk i appen. Ta et bilde av en kvittering, og beløp, valuta og dato blir tolket automatisk. Det er med andre ord en enda enklere og raskere måte å fylle ut reise og utlegg på. 

Sletting av reiser og utlegg i appen:

Ved å holde inn på en reise eller et utlegg i oversikten, for så å trykke på søppelkasse som dukker opp, får du slettet det du har markert. Evt kan du slette fra “mer”-menyen øverst i høyre hjørnet, eller ved å swipe en av kostnadene til venstre.

Last opp PDF-dokumenter i appen:

Last opp PDF-dokumenter, som flybilletter og hotellregninger via Tripletex-appen. Funksjonen er lett tilgjengelig rett fra PDF’en ved hjelp av funksjonen “Share to”.  De samme dokumentene kan også enkelt lastet opp i bilagsmottaket og dokumentmottaket i Tripletex. 

Produktmodulen:

Produktmodulen har massevis av løft, blant annet har beskrivelsesfeltet i Lagerrapport blitt utvidet og inneholder nå:

  • nummer på korreksjonen
  • type bevegelse
  • første linje i hodet på korreksjonen

I Innstilinger for Produkt er det nå mulig med Expand/Collapse av seksjoner, og nye Tripletex-kontoer har ikke lenger standard avhuking på Produktets kostpris oppdateres ved registrering av nye ordrelinjer

Automatisk bokføring av leverandørfaktura:

Funksjonen bokfører bilaget, med riktig postering og alt, for så å opprette betalingen for deg. Alt du trenger å gjøre er å godkjenne betalingen, så er regnskapet i boks.
For brukere som mottar relativt like EHF-fakturaer fra samme leverandør, som abonnementer og lisenser, vil dette gjøre hverdagen mye enklere. 

Forbedringer:

Smartere og mer treffsikker Fakturatolk:

Funksjonaliteten i Fakturatolken har blitt smartere og mer treffsikker enn tidligere. For eksempel vil Leverandør nå fylles ut automatisk, og den er enda mer sikker på både KID og fakturanummer. 

PDF-visning ved bruk av to skjermer:

Det er nå mulig å ha PDF på egen skjerm som vil oppdatere seg automatisk når du endrer bilag. Velger du å vise PDF’en i et eget vindu, vil den automatisk endres hvis du går til et annet element – som for eksempel et annet bilag i bilagsoversikten. 

Forbedringer i lønnsmodulen:

Lønnsmodulen har fått et løft på følgende tillegg: forhåndsvisning av lønnsslipp underbearbeidelse (via hovedmeny til venstre).

Lønnslipp og feriepenger:

Lønnslipper kan nå forhåndsvises via handlingsmenyen i en lønnsutbetaling under bearbeiding.

(Merk at enkelte oppdateringer/funksjonalitet ikke er tilgjengelig for alle moduler)

Nytt utviklerteam:

Ikke bare har vi utviklet og levert masse nytt, vi har også fått et helt nytt team i Utviklingsavdelingen siden før sommeren — Goldshark. Teamet skal jobbe med å forbedre og videreutvikle produktmodulen og jobber i disse dager med å kartlegge behovet, potensialet og kundenes ønsker. Her vil det skje mye spennende i tiden fremover. 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.