Ett år har gått siden vi startet med timeføring-prosjektet der timer ført i Tripletex-appen blir til trær som plantes rundt om i verden. Her er resultatet!

Aller først, la oss gi deg en liten oppfriskning av hva dette er. Det er mange gode grunner til å føre timer daglig, som løpende oppdatert oversikt for bedriften, rask og nøyaktig fakturering av kunder og en korrekt lønnsslipp til de ansatte. Men hvordan få de ansatte til å faktisk føre timer hver dag?

Det er her treplantingen kommer inn! For hver dag du fører timer i Tripletex-appen vannes en digital plante som vokser seg større dag for dag. Klarer du å opprettholde denne vanningen, altså timeføringen, i 20 arbeidsdager i strekk får du en fullvokst, digital plante. Hver fullvokste plante blir til ekte, levende tre. La oss komme tilbake til det.

En myk start

I august 2020 gikk startskuddet og din digitale plante ble tilgjengelig i Tripletex-appen. Dette ble selvsagt delt med brask og bram på vår facebook-side.

Etter første fullførte måned kunne vi, sammen med dere, stikke 177 trær i jorda.

En myk, men slettes ingen dårlig start!

Timeføring blir til trær

Rekord på rekord

Deretter vokste de digitale plantene frem i rekordfart.

I mars 2021 satte dere timeføringsrekord, noe som første til at vi kunne plante hele 3645 trær!

Timeføring rekord i Tripletex-appen

Den voksende Tripletex-skogen

Hver måned oppsummerer vi antall fullvokste planter i appen. Gjennom Tree Nation kjøper vi tilsvarende mange trær som plantes rundt om i verden. Det finnes en rekke initiativer og ulike trær å velge mellom, og vi gjør vårt beste for å få en god fordeling. 

Så hvor mange trær har det blitt?

I løpet av et helt år har dere altså klart å fullføre hele 26 367 planter i appen!

Resultatet av det ser omtrent slik ut, en stor og vakker skog med 26 367 trær av ulike typer.

Fortsett med det gode arbeidet, slik at vi sammen kan vokse skogen vår enda større!

Lurer du på hvorfor vi planter trær? Da kan du lese videre her. I tillegg til Tree Nation samarbeider vi også med Trefadder som planter klimaskoger i Norge.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Kredittsjekk – ta trygge beslutninger og unngå overraskelser

Det vil gi deg et trygt beslutningsgrunnlag for å si ja til flere avtaler, i tillegg til å spare deg for situasjoner hvor du ikke får betalt. Kredittvurdering kan dermed…

Les mer

Disse 10 innleggene fikk mest oppmerksomhet i året som gikk

Vi i Tripletex jobber kontinuerlig med å forbedre både appen og systemet, med et mål om å forenkle din arbeidshverdag. Ikke minst liker vi å dele historier fra våre herlige…

Les mer

Dette leverte vi i 2021

Bank Bankdashboard med estimert saldo I bankdashbordet får du et kjapt overblikk over blant annet saldo, utgående betalinger og betalinger til godkjenning. Ved å ta utgangspunkt i innkommende og utgående…

Les mer