Det hele startet tilbake i 1992 med et ønske fra faren til en av Tripletex-gründerne, Are.

På denne tiden hadde Are sommerjobb i farens bedrift, Techno Consult (nå NorConsult) og det var med dette det hele startet. Faren til Are så behovet for et enkelt timeregistreringssystem. Alt på markedet den gang var meget omfattende, vanskelig og dyrt. Dermed var Are på ballen og utviklet i 1992 en slik løsning, men da dos-basert. Det ble med det for en stund.

Tripletex blir stiftet

I 2002 tok Are og nå også Morten, som han lenge hadde kjent via skolen, ideen frem i dagens lys. Ved siden av studier og etterhvert fulltidsjobber satt de igang med koding og programmering av det som etterhvert skulle bli Tripletex. Det var dette året, for 15 år siden i år, at Tripletex for alvor ble stiftet – denne gangen som et fullstendig webbasert system.

skyen

I 2003 var første utgave av produktet endelig ferdig og klar til bruk. Tripletex var nå helt i oppstartsfasen og med et system som var 100% webbasert var Tripletex blant de aller første i Norge som satset på et slikt system i skyen.
Dette er noe vi fortsatt er stolte av den dag i dag!

Underveis og med på laget fikk de etterhvert Lise. Hun startet med salg og gjorde den harde jobben med å overbevise kundene til å satse på ukjent produkt. I mellomtiden hjalp Hege til med utvikling av markedsplanen for Tripletex.

Minimal konkurranse

De fire gründerne fant etterhvert ut at konkurransen på markedet var minimal, og det var få som kunne tilby et liknende system som det Tripletex var blitt. Dermed sluttet Lise i 2006 i sin heltidsjobb for å vie all sin tid til Tripletex. Et par år etter, i 2009, gjorde Hege det samme og jobbet nå i Tripletex for fullt:

“Vi hadde tro på at dette kunne bli noe veldig bra og valgte å satse alt vi hadde!”

Og heldigvis for det!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Slik bidrar Trefadder og timeføring i Tripletex-appen til et bedre klima

Timeføring gir ikke bare din bedrift løpende oppdatert oversikt – det kan også bidra til planting av trær, bedre klima og lokale arbeidsplasser. Trefadder har plantet Norges første kommersielle klimaskog.…

Les mer

Enklere regnskap for din bedrift – uansett hvor du er

Vi elsker ferie, nye opplevelser og late dager. Men hva om idyllen blir brutt fordi du glemte noe før du dro på ferie? Med kontoret i lomma kan du slappe…

Les mer

ERP-system – derfor bør du samle alle dine prosesser på ett sted

ERP-system, økonomisystem, forretningssystem – kjært barn har mange navn. Kort fortalt samler du en rekke systemer din bedrift trenger i en og samme løsning. Alt fra regnskap, faktura, lønn, timeføring…

Les mer