Studenter bruker Tripletex

Hos NKI kan du ta fagskoleutdanning innen regnskap og økonomi, både som digital klasseundervisning og selvstudium. I løpet av dette studiet settes man godt inn i grunnleggende regnskapsteori, lover og regler, lønnskjøring og regnskapsføring i Tripletex. 

Satser på Tripletex 

Haider Ali, foreleser ved NKI og medgründer av Easy Accounting

Haider Ali er foreleser ved NKI Nettstudier og medgründer av Easy Accounting. Han har jobbet i bransjen i over 15 år og sier at det er avgjørende at nye ansatte kan et regnskapssystem. 

Haider har gjennom sine mange år som regnskapsfører jobbet i flere systemer, men skjønner hvorfor NKI har valgt opplæring i Tripletex. 

“Hvis kunder vil ha det beste regnskapssystemet, så anbefaler vi dem å velge Tripletex. Rett før jeg satt meg ned nå, så poppet det opp en melding om en ny funksjon som kommer – de er i konstant utvikling!” 

Gjengen i Easy Accounting

Fleksibelt studie 

Kirsten Saga, fagansvarlig NKI

Tidligere NKI-student og nå regnskapsfører i Easy Accounting, Boban Veljkovic, forteller at han jobbet 100% som daglig leder på Deli de Luca ved siden av studiet Regnskapsmedarbeider. Han synes det var veldig godt tilpasset folk i samme situasjon som ham.  

Kirsten Saga, fagansvarlig hos NKI, er stolt av det de har fått til. Både når det gjelder valg av undervisere med bransjekunnskap, at studie gir en praktisk og fremoverlent utdanning og at tilbakemeldingene går ut på at det fungerer godt sammen med jobb ved siden av. 

Regnskap fra A til Å 

Boban Veljkovic, regnskapsfører
hos Easy Accouting

– Som både foreleser og en som ansetter, så ser jeg stor verdi i den praksisorienterte utdanningen fra NKI. Der går studentene gjennom mange selskaper, lærer regnskap fra A til Å og behersker Tripletex veldig godt når de er ferdige, sier Haider. 

Boban sier seg enig. Han forteller at selv med en bachelor i økonomi, manglet han den praktiske delen av all teorien han hadde lært. Regnskapsmedarbeider-studiet ga han et positivt fortrinn i en jobbsøkingsprosess.  

“Den erfaringen gjorde at arbeidsgiver ikke trengte å bruke masse tid på å lære meg opp”, forteller han.  

“De jeg har ansatt fra NKI kommer mye raskere i gang. Da jeg så CVen til Boban, så visste jeg at alle Tripletex-kunder jeg har og som kom til å komme, kunne jeg sende rett til han – uten problemer,” legger Haider til.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.