Tre dager før oppstart står vi foran hele Tripletex før årets sommerfest. Tre timer senere står vi på Taket Steen & Strøm og gauler til DJ Dan. Mandagen etter er vi på kontoret med splitter nytt utstyr og etter 1,5 time satt vi med kildekoden foran oss og begynte å jobbe. Summer interns 2019 var offisielt i gang.

Et ønske helt siden oppstart

Tripletex har lenge hatt et ønske om å forenkle registrering av kjøregodtgjørelser – denne sommeren var tiden moden til å få gjort noe med saken. Vår oppgave var tydelig: “Create a simple and intuitive solution for mileage registration in app.” Se vårt arbeid og resultatet av appen nederst i innlegget.

Men før vi fortsetter, la oss presentere oss selv;

Vi er tre sommerstudenter som alle går på NTNU i Trondheim – Theodor, Mathis og Marte. To av oss går Data, og tredjedame studerer Ingeniørvitenskap & IKT. Vi hadde alle litt relevant erfaring, men det var åpenbart mye igjen å lære. Heldig for oss tok Angry Nerds i mot oss med åpne vinger.

Fra venstre: Theodor, Mathis og Marte


Utviklingsavdelingen i Tripletex er delt opp i flere team og vi skulle jobbe med apputviklerne; “Angry Nerds”. De tok oss godt imot og det tok ikke lang tid før vi var klar for å utvikle. Det unike med dette prosjektet var at vi fikk ta stor del av hele produktet. Vi gjennomførte brukertester, intervju og la et grunnlag før vi begynte å programmere. Det var lett å komme i gang, og trygt å jobbe med et team som alltid stilte opp. 

Det har ikke stått på noe når det kommer til imøtekommenhet, utstyr og tillit. Kombinasjonen av teamwork og selvstendig jobbing har drevet oss og skapt en arbeidsplass med trygghet og selvtilliten som trengs for å prestere på et høyt nivå.

What time is it: Summer Time!

Fire uker inn i sommerjobben fikk vi også to uker helt fri, som var utrolig fin avkobling midt i prosjektet. Det var deilig å kunne nyte sommeren litt, og samtidig få litt avstand til hele oppgaven og se det med friske øyne. Med Tripletex sine gode interne systemer kunne vi lett teste appen i ferien. Slik fikk vi testet brukerens opplevelse mer realistisk – og vi var klare til å fikse et par kritiske bugs med en gang vi kom tilbake. 

The End…?

De to siste ukene i Tripletex har flydd forbi. Det har gått mye i skriving av testing, diskusjon av forbedringer, demo og ikke minst bug fixing. Og vi fikk lage en reklamevideo!
Vi har jobbet med flere av de interne teamene for å skape produktet vårt og det har gitt oss god innblikk i det å være utviklere. Takket være Tripletex har vi …

  • Fått en unik erfaring av arbeidslivet tidlig i studieløpet
  • Lært masse
  • Pushet grensene og levert et knallbra produkt som er ute hos kunder
  • Gjort masse sosialt

Til slutt fikk vi sendt ut oppdateringen vår og det er en utrolig følelse å vite at tusenvis av kunder vil bruke funksjonaliteten vi har lagd. Sommerens prosjekt har vært utfordrende, og vi hadde ikke klart å levere uten teamet rundt oss som alltid var tilgjengelige og åpne for innspill fra oss ferskinger. Selv om handstands med de ansatte ble værende igjen på Taket Steen & Strøm har vi fortsatt de morsomme samtalene og hyggelige opplevelsene rundt lunsjbordet hver dag. Takk for oss!

*Bonusspørsmål: Vet du hvor mange vafler det spises hos Visma på vaffeltorsdag?
– Veldig mange!

 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.