Her er våre topp 5 integrasjoner som ble lansert i løpet av året.

Kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll er et komplett kvalitetssystem for bygg- og anleggsbransjen med viktige funksjoner som prosjektstyring, avvikshåndtering, timeregistrering og prosedyrefunksjonalitet. 

Integrasjonen lar deg synkronisere og overføre informasjon om prosjekter, timer og ansattinformasjon mellom systemene.

Siden lansering i april har integrasjonen vært et veldig populært valg blant våre kunder. 

HoltePortalen

HoltePortalen er et komplett prosjektstyringsverktøy for byggebransjen med tilgang til alt du trenger via pc og app på mobil, uansett hvor du og dine ansatte er.

En integrasjon mot HoltePortalen har lenge vært etterspurt av våre kunder. Det var noen utfordringer underveis, men i år ble integrasjonen endelig ferdig! Stort hurra! 

Integrasjonen lar deg synkronisere prosjekter, ansattinformasjon og bilagsflyt. I tillegg blir timer som føres i Holteportalen automatisk overført til Tripletex.

Folio

Folio tilbyr en smartere bedriftskonto og slår sammen bank og regnskap slik at du sparer masse verdifull tid. Ved å koble systemet til Tripletex får du sømløs overføring av ferdig bokførte transaksjoner med bilag fra Folio. Du kan også godkjenne betalinger i Tripletex, og sende faktura med KID.

Flere av våre kunder har valgt Folio etter at integrasjonen kom på plass i år. Det viser seg å være et spennende valg som forenkler hverdagen til mange små bedrifter.

Lettstyrt

Enda en populær nykommer på integrasjonslisten i 2021. Lettstyrt mener de har markedets mest brukervennlige styreverktøy. De tilbyr HMS og styreverktøy for boligselskap, bedrifter og forretningsførere.

Med denne løsningen får man full kontroll på dokumentasjon og styreplan. Integrasjonen gjør det mulig å hente ut leverandørfakturaer fra Tripletex slik at de kan godkjennes i Lettstyrt.

Kreatif / Frigg

Kreatif tilbyr toveis integrasjon mot flere nettbutikker, i tillegg har de en egen  nettbutikkløsning, Frigg. Kreatif er en av de første av leverandørene som støtter Tripletex Lager og Logistikk. Det vil f.eks si at lagerbeholdning, innkjøp, lagerlokasjon og produkter speiles mellom nettbutikk og økonomisystemet. 

Det betyr at om du gjør et innkjøp eller salg av en vare, vil dette oppdatere lagerbeholdningen i både Tripletex og i nettbutikken. Det fører til at du får bedre oversikt og økt kontroll. Knallbra! 

Vår totaloversikt over integrasjoner finner du her.
Sortér listen etter “Nyeste” for å se om det har kommet noe nytt!

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.