finansieringsløsning

Sammen med Aprila Bank går vi nå ut og tilbyr en ny løsning i Tripletex; nemlig en finansieringsløsning som gjør det mulig for alle kunder å få tilgang til rask finansiering i en travel og krevende bedriftshverdag.

Etter siste ukes skriverier om Tripletex og Aprila kan vi med glede melde om at mottakelsen i markedet er svært positiv og at pilotkundene strømmer på 🙂 Det er gøy!

Men hvorfor mener jeg egentlig at dette produktet er så viktig?

Mange selskap opprettes og starter som enkeltmannsbedrifter. Kun 30 % av alle nyopprettede selskaper vil vokse videre og skape nye arbeidsplasser. Dette tallet synes jeg er for lavt! Vårt mål er at vi gjennom dette og andre fremtidige produkter kan øke dette tallet.

En ny tid er på vei. Vi i Tripletex fortsetter å utvikle disruptiv teknologi og gjør det mulig for mindre bedrifter å vokse frem. En av våre kjepphester har alltid vært å skape et produkt for kunder i vekst – som igjen kan bidra til at nye bransjer og arbeidsplasser kan vokse frem. De små bør ha like muligheter som de store – om ikke bedre! Dette for å legge til rette for nyskapning og frigjøring fra tradisjonelle bransjer.

Tripletex har alltid hatt, og har fortsatt som mål, å dekke de behov som kundene ikke kjenner til enda. Samarbeidet med Aprila legger til rette for produktutvikling som gir uante muligheter for kundene våre. Vi gleder oss til fortsettelsen, og håper dere gjør det samme!

Fortsatt usikker på hva dette vil si i praksis? – Et forklarende eksempel

Tenk deg at du driver et reklamebyrå med fem ansatte. Dere opplever ofte en ujevn oppdragsmengde, men likevel må du betale leverandører og ikke minst de ansatte på månedlig basis. Endelig får du et stort oppdrag som kan betale månedens regninger. “Yes” tenker du! Men gleden blir kortvarig når kunden din gjerne vil ha 30 dagers betalingsfrist og du dermed ikke får pengene før neste måned.

Heldigvis har du hørt om Aprila-integrasjon i Tripletex, og søker enkelt og raskt om aktivering av tjenesten. Deretter oppretter du fakturaen akkurat som vanlig, men i stedet for å sende den til kunden som tidligere trykker du på “Selg faktura”. Neste arbeidsdag har du pengene på konto og kan betale leverandørene og de ansatte i tide. Fakturaen trenger du ikke å tenke mer på – den er det Aprila som har ansvar for nå.

Dette er bare et eksempel, og jeg gleder meg til å fortelle ekte historier fra ekte kunder som har dratt nytte av dette produktet!

Vi blogges 🙂

Hege

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Hva koster det å starte et enkeltpersonforetak?

Å opprette et nytt selskap handler, formelt sett, om registrering på riktig måte i riktig register. For enkeltpersonforetak er det først og fremst to registre som er aktuelle – Enhetsregisteret…

Les mer

Slik bidrar Trefadder og timeføring i Tripletex-appen til et bedre klima

Timeføring gir ikke bare din bedrift løpende oppdatert oversikt – det kan også bidra til planting av trær, bedre klima og lokale arbeidsplasser. Trefadder har plantet Norges første kommersielle klimaskog.…

Les mer

Enklere regnskap for din bedrift – uansett hvor du er

Vi elsker ferie, nye opplevelser og late dager. Men hva om idyllen blir brutt fordi du glemte noe før du dro på ferie? Med kontoret i lomma kan du slappe…

Les mer