sommerVi har snart lagt bak oss første halvdelen av 2017, og sommeren står for døren. Uansett om du befinner det i nord, sør, øst eller vest.

For de fleste av oss betyr sommer ferie, late dager, samvær med familie og venner og å få ladet batteriene før høsten og vinteren atter kommer tilbake.

Tripletex har lagt bak oss nok et fantastisk halvår, og jeg er både glad, stolt og ydmyk over at vi nå i juni passerte 20 000 kunder og 60 000 brukere! Dette ble feiret med kake for alle våre ansatte, men mest vil vi takke alle dere kunder for den tilliten dere viser oss.

Mange har også tatt i bruk vårt nye design, og vi setter så stor pris på alle tilbakemeldingene dere tar dere tid til å gi oss. Alle innspill er veldig verdifulle for oss og gås nøye gjennom. Det er for dere vi lager Tripletex, fortsett å gi oss tilbakemeldinger. Både positive og negative.

Den 1. juli fyller vi 15 år! 15 år med hard jobbing for at våre kunder skal få en enklere hverdag. Når vi i 2006 ansatte Lise som den første heltidsansatte i Tripletex, turde vi ikke engang å tenke at vi skulle bli en så stor suksess som vi har blitt. Nå er vi over 70 entusiastiske ansatte, som hver dag jobber for at du skal få et komplett, skybasert økonomisystem som er innovativt, enkelt og fremtidsrettet.

Takk til dere alle!

Vi tar også ferie, men det er alltid noen på jobb som ivaretar utviklingen, svarer på supporthenvendelser og kan hjelpe deg med nye moduler. Bare ta kontakt!

Med dette ønsker jeg og alle i Tripletex dere alle en riktig god sommer, vi gleder oss til fremtiden sammen!

Hege,
daglig leder

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Mindre papirarbeid – mer plass til pokaler

Strømlinjede løsninger Slik er det i hvert fall for Husøy og Foynland Idrettsforening. Ettersom de er avhengige av frivillighet er det å ha strømlinjede løsninger som faktisk fungerer, helt avgjørende.…

Les mer

Dette leverte vi i 2020

Faktura og regnskap Koronarapporten I april kastet vi oss rundt for å få på plass en egen Koronarapport. Rapporten la til rette for en enklere beregning av bedriftenes faste uunngåelige…

Les mer

Alt du trenger å vite om aksjonærregisteroppgaven

Hva er en aksjonærregisteroppgave? Aksjonærregisteroppgaven er en rapportering av alle hendelser og bevegelser knyttet til aksjer i et selskap, og skal leveres til Skatteetatens aksjonærregister innen 31. januar hvert år.…

Les mer