Det har vært sommer og ferie for mange, men vi i Tripletex har ikke liggi på latsia av den grunn. Over de to siste månedene har vi jobbet på og lansert oppdateringer og ny funksjonalitet opptil flere ganger i uka. Her er noen godbiter;

Ny funksjonalitet:

Tolking av kvitteringer for reiser og utlegg i appen:

Nå tolkes altså kvitteringer for reiser og utlegg automatisk i appen. Ta et bilde av en kvittering, og beløp, valuta og dato blir tolket automatisk. Det er med andre ord en enda enklere og raskere måte å fylle ut reise og utlegg på. 

Sletting av reiser og utlegg i appen:

Ved å holde inn på en reise eller et utlegg i oversikten, for så å trykke på søppelkasse som dukker opp, får du slettet det du har markert. Evt kan du slette fra “mer”-menyen øverst i høyre hjørnet, eller ved å swipe en av kostnadene til venstre.

Last opp PDF-dokumenter i appen:

Last opp PDF-dokumenter, som flybilletter og hotellregninger via Tripletex-appen. Funksjonen er lett tilgjengelig rett fra PDF’en ved hjelp av funksjonen “Share to”.  De samme dokumentene kan også enkelt lastet opp i bilagsmottaket og dokumentmottaket i Tripletex. 

Produktmodulen:

Produktmodulen har massevis av løft, blant annet har beskrivelsesfeltet i Lagerrapport blitt utvidet og inneholder nå:

  • nummer på korreksjonen
  • type bevegelse
  • første linje i hodet på korreksjonen

I Innstilinger for Produkt er det nå mulig med Expand/Collapse av seksjoner, og nye Tripletex-kontoer har ikke lenger standard avhuking på Produktets kostpris oppdateres ved registrering av nye ordrelinjer

Automatisk bokføring av leverandørfaktura:

Funksjonen bokfører bilaget, med riktig postering og alt, for så å opprette betalingen for deg. Alt du trenger å gjøre er å godkjenne betalingen, så er regnskapet i boks.
For brukere som mottar relativt like EHF-fakturaer fra samme leverandør, som abonnementer og lisenser, vil dette gjøre hverdagen mye enklere. 

Forbedringer:

Smartere og mer treffsikker Fakturatolk:

Funksjonaliteten i Fakturatolken har blitt smartere og mer treffsikker enn tidligere. For eksempel vil Leverandør nå fylles ut automatisk, og den er enda mer sikker på både KID og fakturanummer. 

PDF-visning ved bruk av to skjermer:

Det er nå mulig å ha PDF på egen skjerm som vil oppdatere seg automatisk når du endrer bilag. Velger du å vise PDF’en i et eget vindu, vil den automatisk endres hvis du går til et annet element – som for eksempel et annet bilag i bilagsoversikten. 

Forbedringer i lønnsmodulen:

Lønnsmodulen har fått et løft på følgende tillegg: forhåndsvisning av lønnsslipp underbearbeidelse (via hovedmeny til venstre).

Lønnslipp og feriepenger:

Lønnslipper kan nå forhåndsvises via handlingsmenyen i en lønnsutbetaling under bearbeiding.

(Merk at enkelte oppdateringer/funksjonalitet ikke er tilgjengelig for alle moduler)

Nytt utviklerteam:

Ikke bare har vi utviklet og levert masse nytt, vi har også fått et helt nytt team i Utviklingsavdelingen siden før sommeren — Goldshark. Teamet skal jobbe med å forbedre og videreutvikle produktmodulen og jobber i disse dager med å kartlegge behovet, potensialet og kundenes ønsker. Her vil det skje mye spennende i tiden fremover. 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Byggeselskapet flyttet regnskapet opp i skyen med Proplan: – Har spart oss for masse tid

– Vi skal ikke være kjempespesielle, men unike. Det er målet vårt. Det forteller Oddgeir Eikeskog, daglig leder i Stolt Bolig. Dersom du har gått forbi et nybygg som har…

Les mer

Supports tipsehjørne

Noen av de vanligste spørsmålene fra hver måned har vi nå samlet sammen, og de slippes som månedlige blogginnlegg med tips. Tips fra support, rett og slett - supports tipsehjørne!…

Les mer

Frigjør tid med komplett økonomisystem – 5 gode grunner til å bruke Tripletex

Ta presise beslutninger og bedre lønnsomheten i din bedrift! Med Tripletex får du et komplett økonomisystem med et funksjonsrikt prosjektverktøy innebygd. Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du…

Les mer