Oppsett av e-postkonto i Tripletex

Dersom du har sendt en e-post fra Tripletex og denne ikke kommer fram til mottaker, kan det skyldes flere ting. Vi anbefaler først og fremst at du dobbeltsjekker at e-postadressen som er lagt inn på kunde er riktig og at e-posten ikke har havnet i mottakers «spam»-filteret.

En annen forklaring kan være at e-posten oppfattes som spam slik at den blir blokkert. Det kan være tekniske årsaker som er utenfor Tripletex’ kontroll.

For å minske risikoen for at e-post anses som spam, anbefaler vi at man setter opp en e-postkonto i Tripletex, slik at e-posten sendes gjennom ditt eget e-postsystem. Oppsettet for dette kan gjøres via Selskap > E-post > E-postkontoer. Trykk så på flervalgsknapp > Ny konto.

Oppsett       Oppsett       Oppsett

 

Her fyller du inn informasjon om din utgående e-postserver.
Ta kontakt med systemadministrator eller din e-postleverandør om du er usikker på innstillingene.

Under Faktura > Innstillinger > Under «Elektronisk faktura/purring/ordre» må e-postadressen som står som «Alternativ e-postadresse for avsender» være identisk med e-postadressen lagt inn i e-postkontoen.

Hjelpetekst:

Her finner du link til hjelpetekst for oppsett av e-postkonto:
https://tripletex.no/execute/docViewer?articleId=73&language=0

 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Lager og logistikk for nettbutikker

Synkroniser nettbutikken med økonomisystemet ditt Ved å sitte i ulike systemer som ikke snakker sammen, er det mange bedrifter som sløser vekk verdifull tid og arbeidskraft på manuelle prosesser. Det…

Les mer

Regnskap og økonomiforståelse – viktige ord og utrykk du bør kunne noe om

Ida M. WarenDette innlegget er skrevet av Ida M. Waren, daglig leder i Duo Pluss Regnskap. Besøk Duo Pluss Regnskap (mer…)

Les mer

Med Tripletex-integrasjon fikk ABC Elektro bedre oversikt

ABC Elektro AS har nylig kommet i gang med å bruke Huma som sitt personalsystem. Da passer det bra med en prat med HR-ansvarlig Madelen Melbøe, for å høre om…

Les mer