Året er på hell, men det er ikke for sent å lære noe nytt. Her har vi samlet alle Tips & triks-artiklene vi har publisert i 2018 – kanskje gikk du glipp av en?

Oppdatering av e-postadresse på ordre og prosjekt

Har du opplevd å endret e-postadresse for faktura på kundekortet, men likevel går faktura fortsatt ut til gammel e-post? Her finner du trikset som sender fakturaen til riktig e-postadresse.

Slett purregebyr og renter som er sendt på en faktura

Fakturerer du i Tripletex? I så fall har vi et tips til deg som kan være kjekt å vite – nemlig hvordan du kan slette purregebyr og renter som er sendt på en faktura.

Slik registrerer du kreditnota

Har du mottatt en leverandørkreditnota og lurer på hvordan du får trukket beløpet fra fakturaen? Her er et tips til hvordan kreditnota registreres.

Visste du at …

Fem små tips om nyttige funksjoner du kanskje ikke visste at du savnet.

Opprette abonnementsfaktura

Skal du opprette en abonnementsfaktura? Da har vi noen punkter til deg som det kan være nyttig å ha kontroll på.

Tripletex hjelpesenter

Visste du at spørsmålstegnet øverst til høyre i Tripletex-kontoen din fører deg videre til vårt hjelpesenter? Hjelpesenteret er en samling av hjelpedokumenter og videoer, hvor du kan søke på den informasjonen du trenger og få den veiledningen du ønsker.

Mva-melding – korreksjonsoppgave kontra tilleggsoppgave

Feilmeldingen “Regnskapet er låst for mva-posteringer på følgende dato” forteller at du ikke kan føre bilag med mva i gitt periode. Når mva-meldingen er opprettet og sendt inn i til Altinn, låses perioden for mva-posteringer. Det finnes to valg for tilleggsposteringer; korreksjonsoppgave og tilleggsoppgave. Fra Tripletex kan du sende inn tilleggsoppgave til Altinn.

Brukere som har sluttet

Når en ansatt slutter er det vanlig å avslutte arbeidsforholdet og fjerne systemtilgangen dersom denne er huket på. Likevel vises de ansatte i forskjellige nedtrekksmenyer, og dette er ikke alltid like heldig, spesielt hvis en ansatt ikke lenger jobber i bedriften. Vi viser deg hvordan du kan gjøre noe med det i Tripletex.

Historisk lønnsbilag

Begynner du å føre regnskapet i Tripletex midt i året, kan du opprette et historisk lønnsbilag med lønnsinformasjon for periodene hittil i år før du registrerer åpningsbalansen.

Registrere arbeidsforhold i nytt økonomisystem

En av de vanligste årsakene til avvik på a-melding er mangel i arbeidsforholdet. Ofte viser feilmeldingen at rapportering mangler, og ved siden av feilmeldingen er det enten et personnummer eller et navn som ikke er klikkbart.

Utbetaling av feriepenger

Her er noen tips til hva som kan være greit å tenke på når feriepengene skal utbetales.

Sulten på mer kunnskap? Husk at vi har hundrevis at videoguider og hjelpeartikler. I tillegg har vi en strålende supportavdeling som mer enn gjerne svarer deg på det du måtte lure på.

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Istirsdag, selv på hjemmekontor

I dag sitter vi vanligvis sammen på en og samme etasje. Nå er det heller koronaen som har satt kjepper i hjulene for vårt samhold. Men vi nekter å la…

Les mer

Cyber security: sikkerhetskopiering av data

Men, hva betyr det egentlig å ta en sikkerhetskopi av dataen? Å kjøre en sikkerhetskopiering er egentlig bare å kopiere filer og informasjon for å sikre det. Rett og slett…

Les mer

Nå blir det enklere å føre Vipps oppgjør i regnskapet

Bruker du Vipps i den daglige driften, kommer du til å bli glad for denne nyheten! Tripletex har rullet ut en ny funksjon, tilpasset Vipps oppgjør, som vi er sikre…

Les mer