Vil du få med deg siste nytt i Tripletex? Her tar vi deg gjennom det viktigste.

Den siste måneden har vi jobbet hardt med lanseringer som skal gjøre Tripletex litt raskere, enklere og til og med litt penere. For en komplett gjennomgang kan du se videoen hvor Caroline og Robert forteller om de siste lanseringene.

Synlige endringer

En av de mest synlige endringene er selvsagt de nye fargene. De påvirker ikke hvordan du bruker Tripletex, men har mye å si for hvordan det oppleves å bruke løsningen. I tillegg skal oppdateringen bidra til å sikre at Tripletex er tilgjengelig for alle.

Dette er et ledd i en større designoppdatering, noe vi har skrevet om tidligere. Her kan du lese to blogginnlegg om endringene vi har gjort til nå:

Mer effektive verktøy

Andre nyheter er mindre synlige, men desto viktigere for måten du jobber på. Fra små effektiviseringer i mobilappen til en helt ny og smidig måte for å få pensjonstilbud fra Storebrand.

Denne gangen er det flere av disse små og store forbedringene som du kanskje ikke visste at du ønsket deg, men som forhåpentligvis vil bidra til å spare deg for tid og arbeid i det lange løp.

Hold deg oppdatert

Vil du lese mer om disse endringene, eller få med deg slike nyheter så snart de lanseres? På siden for produktnyheter legges det ut informasjon om alt av endringer og nyheter i Tripletex.

Produktnyheter i Tripletex

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Ta skattegrep før nyttår og styr unna økt utbytteskatt

Innlegget er skrevet av Trygg-Økonomi ASTrygg-Økonomi betjener små og mellomstore kunder i de fleste bransjer og har kontor sentralt i Tromsdalen. Ønsker du en ryddig og oversiktlig økonomi i din…

Les mer

Derfor bør du bruke en password manager

I løpet av en helt vanlig dag logger vi på mange forskjellige kontoer og plattformer, både i løpet av arbeidstiden og privat. Flere undersøkelser viser at gjennomsnittspersonen har rundt 100-150…

Les mer

Bytte lønnssystem – dette sier regnskapsbyrået om Tripletex lønn

For mange er lønnssystemet de bruker i dag i ferd med å gå ut på dato. Men likevel er det en del som kvier seg for å bytte lønnssystem. Vi…

Les mer