Vil du få med deg siste nytt i Tripletex? Her tar vi deg gjennom det viktigste.

Den siste måneden har vi jobbet hardt med lanseringer som skal gjøre Tripletex litt raskere, enklere og til og med litt penere. For en komplett gjennomgang kan du se videoen hvor Caroline og Robert forteller om de siste lanseringene.

Synlige endringer

En av de mest synlige endringene er selvsagt de nye fargene. De påvirker ikke hvordan du bruker Tripletex, men har mye å si for hvordan det oppleves å bruke løsningen. I tillegg skal oppdateringen bidra til å sikre at Tripletex er tilgjengelig for alle.

Dette er et ledd i en større designoppdatering, noe vi har skrevet om tidligere. Her kan du lese to blogginnlegg om endringene vi har gjort til nå:

Mer effektive verktøy

Andre nyheter er mindre synlige, men desto viktigere for måten du jobber på. Fra små effektiviseringer i mobilappen til en helt ny og smidig måte for å få pensjonstilbud fra Storebrand.

Denne gangen er det flere av disse små og store forbedringene som du kanskje ikke visste at du ønsket deg, men som forhåpentligvis vil bidra til å spare deg for tid og arbeid i det lange løp.

Hold deg oppdatert

Vil du lese mer om disse endringene, eller få med deg slike nyheter så snart de lanseres? På siden for produktnyheter legges det ut informasjon om alt av endringer og nyheter i Tripletex.

Produktnyheter i Tripletex

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Starte egen bedrift? Tips, triks og gode råd

Hvordan starte egen bedrift? Har du allerede en god forretningsidé, men vet ikke helt hvor du skal starte? Her får du noen tips som hjelper deg i gang med din…

Les mer

Hjemmekontor – hvilke regler gjelder?

To år med hjemmekontor viste at fysiske møter enkelt kan erstattes med Teams, Google Meet eller Zoom, alt tyder på at effektiviteten snarere har gått opp enn ned, de introverte…

Les mer

Alltid eFaktura: En enklere løsning for både deg og kundene dine

Å sende ut faktura elektronisk til både bedrifter (EHF) og sluttkunder (eFaktura) kan bidra til en mer automatisert hverdag. Mindre manuell håndtering, færre feil og færre forsinkede betalinger er bare…

Les mer