Har du fått med alt som er nytt i Tripletex? Her får du en oppsummering av høydepunktene.

Tripletex oppdateres flere ganger daglig med ny eller forbedret funksjonalitet. Det kan være ting som lar deg gjøre noe helt nytt i Tripletex, eller som gjør eksisterende løsninger raskere eller bedre.

Hva og hvorfor

Med en så hyppig endringstakt krever det sitt å holde seg oppdatert på alt som skjer. I videoen over tar Caroline og Robert deg gjennom noen av de viktigste nyhetene som har kommet i Tripletex den siste tiden.

I tillegg til å lære om hva som er nytt får du også høre mer om hvem det påvirker, bakgrunnen for endringen og litt om hvordan det brukes.

Noe for enhver

På programmet denne gangen er blant annet bankavstemmingsnyheter, finansielle tjenester i Tripletex, og skreddersydde fakturamaler. I tillegg får du høre mer om ferske designendringer, og ikke minst: storlanseringen lager og logistikk. (Du kan lære mer om den nye lager og logistikk-modulen i dette webinaret.)

LES OGSÅ: Designendringer gjør det lettere å finne fram i Tripletex

Hold deg oppdatert

Vil du lese mer om disse endringene, eller få med deg slike nyheter så snart de lanseres? På siden for produktnyheter legges det ut informasjon om alt av endringer og nyheter i Tripletex.

Produktnyheter i Tripletex

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Lager og logistikk for nettbutikker

Synkroniser nettbutikken med økonomisystemet ditt Ved å sitte i ulike systemer som ikke snakker sammen, er det mange bedrifter som sløser vekk verdifull tid og arbeidskraft på manuelle prosesser. Det…

Les mer

Regnskap og økonomiforståelse – viktige ord og utrykk du bør kunne noe om

Ida M. WarenDette innlegget er skrevet av Ida M. Waren, daglig leder i Duo Pluss Regnskap. Besøk Duo Pluss Regnskap (mer…)

Les mer

Med Tripletex-integrasjon fikk ABC Elektro bedre oversikt

ABC Elektro AS har nylig kommet i gang med å bruke Huma som sitt personalsystem. Da passer det bra med en prat med HR-ansvarlig Madelen Melbøe, for å høre om…

Les mer