Har du fått med alt som er nytt i Tripletex? Her får du en oppsummering av høydepunktene.

Tripletex oppdateres flere ganger daglig med ny eller forbedret funksjonalitet. Det kan være ting som lar deg gjøre noe helt nytt i Tripletex, eller som gjør eksisterende løsninger raskere eller bedre.

Hva og hvorfor

Med en så hyppig endringstakt krever det sitt å holde seg oppdatert på alt som skjer. I videoen over tar Caroline og Robert deg gjennom noen av de viktigste nyhetene som har kommet i Tripletex den siste tiden.

I tillegg til å lære om hva som er nytt får du også høre mer om hvem det påvirker, bakgrunnen for endringen og litt om hvordan det brukes.

Noe for enhver

På programmet denne gangen er blant annet bankavstemmingsnyheter, finansielle tjenester i Tripletex, og skreddersydde fakturamaler. I tillegg får du høre mer om ferske designendringer, og ikke minst: storlanseringen lager og logistikk. (Du kan lære mer om den nye lager og logistikk-modulen i dette webinaret.)

LES OGSÅ: Designendringer gjør det lettere å finne fram i Tripletex

Hold deg oppdatert

Vil du lese mer om disse endringene, eller få med deg slike nyheter så snart de lanseres? På siden for produktnyheter legges det ut informasjon om alt av endringer og nyheter i Tripletex.

Produktnyheter i Tripletex

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Andre relevante artikler

Starte egen bedrift? Tips, triks og gode råd

Hvordan starte egen bedrift? Har du allerede en god forretningsidé, men vet ikke helt hvor du skal starte? Her får du noen tips som hjelper deg i gang med din…

Les mer

Hjemmekontor – hvilke regler gjelder?

To år med hjemmekontor viste at fysiske møter enkelt kan erstattes med Teams, Google Meet eller Zoom, alt tyder på at effektiviteten snarere har gått opp enn ned, de introverte…

Les mer

Alltid eFaktura: En enklere løsning for både deg og kundene dine

Å sende ut faktura elektronisk til både bedrifter (EHF) og sluttkunder (eFaktura) kan bidra til en mer automatisert hverdag. Mindre manuell håndtering, færre feil og færre forsinkede betalinger er bare…

Les mer