Faktura- og regnskapssystem

Faktura- og regnskapssystem

Regnskapssystem i nettskyen, på en enkel og bedre måte

illustrasjonsbilde-1

Du kan utnytte bedriftens fulle kapasitet ved å optimalisere økonomistyringen. Med Tripletex har du alltid full kontroll over bedriftens regnskap med et økonomisystem som er befriende enkelt å forstå. Du sender inn offentlige oppgaver elektronisk fra løsningen, sjekker resultatet for driften og holder styret oppdatert.

Vi tror også oppriktig at regnskapet er langt morsommere i Tripletex. Samtidig får du frigjort tid som du kan bruke til det du mener er mest nyttig for deg og din bedrift. En enklere fakturering gir deg en enklere hverdag.

I Tripletex kan du  føre og betale regninger i én operasjon. Fakturaer sendes ut i en fei samtidig som du har full oversikt over hvilke kunder som har betalt. Du sender inn offentlige oppgaver elektronisk fra løsningen, sjekker resultatet for driften og holder styret oppdatert. Kombinert med lønnsmodulen vil regnskapet alltid holdes  oppdatert slik at du alltid vet hva bedriften skylder den ansatte eller hva den ansatte skylder bedriften.

Du kan motta og sende EHF-faktura, og bruke KID-nummer. All fakturering skjer selvsagt elektronisk. Vår mobile løsning gir deg også mulighet til å fakturere der du er like raskt og enkelt som om du sitter på kontoret.

Kombinert med lønnsmodulen vil regnskapet alltid holdes oppdatert.

Vi har integrerte løsninger med faktoringløsninger. Dermed slipper du å tenke på betalingsoppfølginger, purringer eller inkassovarsler. Ved å la et annet selskap ta seg av hele fakturaoppfølgingen kan du øke produktiviteten uten å øke arbeidsmengden.

Vil du fakturere og gjøre alt selv, kan du også sende informasjon om purringer på SMS til de som ikke har betalt. Påminnelser øker sannsynligheten for rask innbetaling, som igjen bedrer din likviditet.

Inn og utgående fakturaer utgjør inntekter og kostnader i din bedrift, og ved å bruke Tripletex’ system bokføres alt direkte inn i regnskapssystemet. Du trenger kun å gå inn i regnskapet for å sikre at postene føres på korrekt kostnadskonto. Eller du kan la din regnskapsfører gjøre dette for deg.

Faktura og regnskap skal være enkelt, og det er nettopp det som er tilfellet med Tripletex. Vi har et enkelt brukergrensesnitt som gjør at alle klarer å benytte seg av systemet vårt. Enten du skal sende ut en faktura eller billagsføre noe, så er det fort gjort med Tripletex.