Finansielle tjenester i Tripletex

Tripletex tilbyr en rekke finansielle tjenester direkte i løsningen. Enten du er på utkikk etter fakturasalg, kassekreditt, inkassopartner eller pensjonsløsninger, så finner du det du leter etter.

Enklere finansiering og lån

For å gjøre det enklere å hente inn finansiering til din bedrift har vi samlet mange av de mest brukte finansieringsformene direkte i systemet.

Purring og inkasso

Fakturasalg

Kassekreditt

Pensjon

Bedriftslån

Kredittsjekk

Purring og inkasso

Purring og inkasso fra Tripletex har aldri vært enklere! Tjenesten Visma AutoCollect finner du sømløst tilgjengelig inne i Tripletex. Tjenesten er enkel å aktivere og sørger for at du får inn utestående beløp raskere. Du velger selv hvilke fakturaer som skal følges opp, og kan utsette og stoppe prosessen underveis. Få full kontroll på innfordringen – la automatikken jobbe for deg!

Bedriftslån

I Tripletex kan du søke om bedriftslån via FundingPartner. FundingPartner er en låneformidler som kobler bedrifter som trenger lån med investorer som vil investere i lån til din bedrift. FundingPartner kan tilby høyere belåning enn tradisjonelle banker.

Kassekreditt

Altfor lenge har det vært komplisert og tidkrevende å få tilgang til litt ekstra penger for små og mellomstore bedrifter. Det gjør vi nå noe med. Nå kan selv nyetablerte bedrifter søke om en kredittramme på mellom 50.000 og 3.000.000 kroner. Du får svar på søknad og penger inn på konto i løpet av kort tid. Pengene kan benyttes til det du trenger, når du trenger det. Kort fortalt en kassekreditt tilpasset små bedrifter.

Kredittsjekk

Nå kan du unngå overraskelser og innvilge kreditt til kundene dine basert på et trygt beslutningsgrunnlag. Vi har inngått et samarbeid med Creditsafe, og gir deg nå mulighet til å kredittvurdere potensielle nye og eksisterende kunder før du innvilger kreditt. Slik unngår du potensielle kostbare kredittap, samtidig som du får mulighet til å si ja til flere avtaler.

Ved å gjennomføre kredittsjekk på en kunde vil du umiddelbart se kredittscore, risikoprofil og betalingsanmerkninger direkte i Tripletex.

Pensjon

Tripletex har inngått et samarbeid med Storebrand som gjør det enklere å søke om pensjonsordning for din bedrift. All nødvendig informasjon som Storebrand trenger for å kunne komme med et tilbud samles inn i Tripletex, og overføres på en sikker og smidig måte.

Fakturasalg

Fakturasalg aktiverer du enkelt og gratis i Tripletex. Da får du se hva det koster å selge ulike fakturaer, og du velger selv om du vil selge eller fakturere på vanlig måte. Fakturasalg gir deg mulighet til å selge enkeltstående fakturaer etter behov og få pengene med en gang. Du slipper både å vente på betaling og å bruke tid på purring og oppfølging.