Finansielle tjenester i Tripletex

Tripletex tilbyr en rekke finansielle tjenester direkte i løsningen. Enten du er på utkikk etter fakturasalg, kassekreditt, inkassopartner eller pensjonsløsninger, så finner du det du leter etter.

Alt på ett sted

Vårt mål er enkelt: Vi skal forenkle hverdagen til våre kunder. Derfor jobber vi for å samle alt du trenger i ett og samme system.

Purring og inkasso

Fakturasalg

Kassekreditt

Pensjon

Bedriftslån

Kredittsjekk

Avslutte årsregnskapet i Tripletex

Purring og inkasso

Purring og inkasso fra Tripletex har aldri vært enklere! Tjenesten Visma AutoCollect finner du sømløst tilgjengelig inne i Tripletex. Tjenesten er enkel å aktivere og sørger for at du får inn utestående beløp raskere. Du velger selv hvilke fakturaer som skal følges opp, og kan utsette og stoppe prosessen underveis. Få full kontroll på innfordringen – la automatikken jobbe for deg!

Automatisere purring og inkasso. 10 gode grunner.

Fakturasalg

Fakturasalg kan enkelt og helt gratis aktiveres i Tripletex. Når tjenesten er aktivert vil du tydelig se den nøyaktige kostnaden av å selge hver enkelt faktura, og du velger selv om du vil selge eller fakturere på vanlig måte. Med mulighet for fakturasalg vet du at du alltid vil få penger kjapt på bok, dersom du skulle behøve det. Du kan både selge fakturaer til bedrifter, og til privatpersoner.

Kassekreditt

Altfor lenge har det vært komplisert og tidkrevende å få tilgang til litt ekstra penger for små og mellomstore bedrifter. Det gjør vi nå noe med. Nå kan selv nyetablerte bedrifter søke om en kredittramme på mellom 50.000 og 1.000.000 kroner. Du får svar på søknad og penger inn på konto i løpet av neste arbeidsdag. Pengene kan benyttes til det du trenger, når du trenger det. Kort fortalt en kassekreditt tilpasset små bedrifter.

Bedriftslån

I Tripletex kan du søke om bedriftslån via FundingPartner. FundingPartner er en låneformidler som kobler bedrifter som trenger lån med investorer som vil investere i lån til din bedrift. FundingPartner kan tilby høyere belåning enn tradisjonelle banker.

Pensjon

Tripletex har inngått et samarbeid med Storebrand som gjør det enklere å søke om pensjonsordning for din bedrift. All nødvendig informasjon som Storebrand trenger for å kunne komme med et tilbud samles inn i Tripletex, og overføres på en sikker og smidig måte.

Kredittsjekk

Nå kan du unngå overraskelser og innvilge kreditt til kundene dine basert på et trygt beslutningsgrunnlag. Vi har inngått et samarbeid med Creditsafe, og gir deg nå mulighet til å kredittvurdere potensielle nye og eksisterende kunder før du innvilger kreditt. Slik unngår du potensielle kostbare kredittap, samtidig som du får mulighet til å si ja til flere avtaler.

Ved å gjennomføre kredittsjekk på en kunde vil du umiddelbart se kredittscore, risikoprofil og betalingsanmerkninger direkte i Tripletex.