Sitter det langt inne å starte flyttejobben fra server til skyen? Vel, nå har vi i Tripletex bestemt oss for å ta i et tak, og gjør rett og slett flyttejobben for deg. Opplev fordelene med et moderne, skybasert regnskapssystem uten å tenke på flyttekostnadene!


Slik fungerer det


1

Vi tar en prat og legger en plan for flytteprosessen

2

Vi veileder deg på eksport av data fra nåværende system

3

Vi hjelper deg med å importere dataen inn i Tripletex

Du trenger ikke gjøre alt på én gang


Det er kanskje lett å tenke at man bør gjøre hele flyttelasset på èn gang. Det er ingenting i veien med å gjøre det, men oppgaven kan dermed virke stor. Mange velger derfor å dele opp flyttelasset, og flytter puljer med kunder over i Tripletex over en viss tid. Du velger selv det som passer deg best!

Et trygt valg


Fikk en helt ny arbeidshverdag

Jarle Skjerven

Daglig leder i Askus

– Vi har satset på feil system før. Så jeg var veldig opptatt av å velge noe vi kunne vokse med og inn i, og som ikke er på vei til å bli avleggs. I tillegg visste vi at flere bransjekollegaer hadde gode erfaringer med Tripletex, noe som gjorde beslutningen enklere. Tilbakemeldinger og referanser fra andre er jo noe av det som veier tyngst, og betyr langt mer enn noe vi kan lese oss til.
 Les om Askus sin overgang til Tripletex

Ønsker du å høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat!

Kampanjen gjelder ikke for eksisterende Tripletex-kontoer