Flyttehjelpen

Fra Visma Business til Tripletex

På denne siden legger vi frem vår anbefalte rutine for oppstart i Tripletex når du flytter fra Visma Business. Dette er en generell anbefaling, og kan derfor avvike noe etter behov.

Før du starter

  • Sett deg godt inn i de importmulighetene som finnes, på den måten kan du spare mye tid. Vi skal på denne siden gi deg en generell guide for oppstart i Tripletex.
  • Bestem deg for en dato for overgang. Det er en myte at du må bytte regnskapssystem ved årsskiftet. Oppstartsdato i Åpningsbalansen i Tripletex må være den første i en måned, og vår anbefaling er at det blir mellom to mva-terminer.
  • Du trenger ikke å importere noen regnskapstall for å starte å bruke Tripletex. Kontoen din er ferdig satt opp med standard norsk kontoplan og et utvalg generelle innstillinger.
  • La oss snakke litt om SAF-T, dette standardformatet for utveksling av regnskapsdata. Tripletex har en god SAF-T import og i mange tilfeller anbefaler vi dette formatet for å flytte data mellom regnskapssystemer. Vi ser imidlertid at mange av våre kunder opplever problemer med SAF-T filer fra Visma Business. Vi vil derfor også skissere andre importmuligheter i stegene nedenfor, og for mange vil dette være den enkleste og beste måte å overføre data på.

Dette kan du ta med deg fra tidligere regnskapssystem

Annen informasjon som kan være nyttig: