På flyttefot

Fra Mamut til Tripletex

Mamut One er et økonomisystem for små og mellomstore bedrifter som har vært på markedet i over 20 år. Fra januar 2020 ble Mamut en del av Tripletex – et norsk selskap som leverer moderne økonomisystemer. Nå skal vi sammen jobbe med å tilby de beste løsningene for kundene.

Hva får du med Tripletex?

Vi opplever nå at mange av Mamut-kundene ønsker å bytte økonomisystem – til et moderne og skybasert system som ikke krever en lokal server på kontoret.

Allsidig alt-i-ett system

200+ integrasjoner

100% Skybasert

Bransjens beste prosjektmodul

Brukervennlig app

Gratis support

Automatisk bankavstemming

Attestering

Kom i gang

Det dukker ofte opp mange spørsmål ved bytte av økonomisystem. Vi har derfor laget en guide der vi viser deg hvor enkelt du kommer i gang med Tripletex.

Hvor mye data skal du ta med?

Det kan være vanskelig å vite hvilke data du skal ta med deg over til et nytt økonomisystem. Vår anbefaling er å ta med så lite som mulig og benytte sjansen til å rydde opp i gammelt rot.

Alle Mamut-kunder som bytter til Tripletex får Mamut Tripletex Free – en gratis lisens som gir deg full lesetilgang til alt du trenger.

Import til Tripletex

Vi har webinarer laget spesifikt for Mamut-kunder som skal over til Tripletex. Der tar vi deg gjennom eksport, import og andre nyttige ting som EHF, åpningsbalanse og åpne poster samt integrasjoner.

Eller følg disse import-guidene:

Jobber du Application Hosting?

Følg disse stegene

Vi har laget script som kan benyttes for eksport av følgende data:

Produkter, kunder, leverandører og ansatte.

Scriptene må aktiveres av Mamut support og deretter kan administrator i Application Hosting kjøre script via applikasjonen Customer Administration.

Ta kontakt med Mamut support;

Support trenger da beskjed om hvilke script du ønsker at få aktivert, og hvor mange kjøringer av scriptet du trenger. (Hvis du f.eks. ønsker å få aktivert eksportscript for produkter som skal kjøres mot 2 stk firmadatabaser så skal du be om eksportscript for produkter med 2 stk kjøringer.)

Mamut support vil deretter aktivere ønskede script og sende en veiledning på hvordan administrator i Application Hosting skal kjøre scriptene til angitt e-postadresse ved kontakt.

Viktig: Scriptene eksporterer kun aktiv data, du bør derfor ha ryddet i databasen og satt ansatt, produkter og kontakter inaktive hvis de ikke skal tas med i eksporten. Det finnes også script for å anonymisere og slette data i Mamut-basen i forbindelse med GDPR, les mer om GDPR-scriptene her.

Ønsker du å bli kontaktet for en uforpliktende prat

Vi er her for deg når du skal bytte system og hjelper deg gjerne. Legg igjen opplysningene dine så kontakter vi deg så fort vi kan.