Flyttehjelpen

Regnskapsbyrå / Partner

Ønsker ditt regnskapsbyrå å begynne med Tripletex, eller har dere mange klienter i andre systemer som dere ønsker å flytte over til Tripletex? To av tre regnskapsbyrå i Norge har kunder i Tripletex. Det betyr at hundrevis av regnskapsførere og revisorer har valgt Tripletex som et arbeidsverktøy både for seg selv og for kundene sine.

Partneravdelingen i Tripletex bistår, sammen med Flyttehjelpen, sine partnere å konvertere fra eksisterende regnskapssystem til Tripletex. Ta kontakt med din Partner Account Manager som kan bistå med blant annet:

  • Å sette deg i kontakt med en konsulent fra Flyttehjelpen
  • Rådgivning rundt hvilke data du bør flytte
  • Rådgivning for i hvilken rekkefølge data bør flyttes
  • Best practise
  • Prismodell ved bytte av system
  • Delta på møter med klienter som ønsker å konvertere

For mer informasjon om partnerprogrammet klikk her.

Har du ikke et kundeforhold i Tripletex? Fyll inn informasjon under, så kontakter vi deg snarest.

Eller send oss en mail på partner@tripletex.no

Hvordan flytte til Tripletex?

For å gjøre overgangen effektiv og smart for deg og dine klienter er det lurt å tenke over noen ting før du starter med eksport fra eksisterende program. Vi anbefaler dere å se på webinaret Oppstart av nye klienter i Tripletex og vår sjekkliste.

Hvilket system kommer klientene fra?

Hva og hvordan du eksporterer data for så å importere det til Tripletex avhenger av hvilket system klienten kommer fra. Ulike systemleverandører har forskjellige eksportformater og vi har derfor satt opp en anbefaling basert på hvor klienten kommer fra.

Velg riktig system under for nyttig informasjon og guider for hvordan du flytter fra systemet klienten bruker i dag til Tripletex.