Komplett, skybasert regnskapssystem

Alt du trenger for
regnskap

Alt bedriften trenger under samme tak

Hva er Tripletex best på?

Enkelhet – systemet er enkelt å bruke, og hjelper deg med å få kontroll over bedriftens regnskap og økonomiske situasjon

Gratis hjelp og support – vi er opptatte av å ta vare på våre kunder og er der for deg når du trenger det

Skreddersydde løsninger – du bestemmer hvor mye funksjonalitet dere skal ha og betaler kun for det din bedrift trenger

Smart automatikk – automatiser alt fra bilagshåndtering og lønn til bankavstemming og bokføring.

200+ integrasjoner – det er superenkelt å koble økonomisystemet sammen med bank eller andre tredjepartssystemer.

Hvem passer Tripletex for?

Bedrifter – små, store og de midt i mellom

Tripletex har kunder i alle bransjer med alt fra 0 til flere hundre ansatte. Du velger selv hvor mye eller lite funksjonalitet din bedrift har behov for.

Prosjektmodul i særklasse

Jobber du med prosjekter og oppdrag? Håndverkere, advokater, konsulenter og andre prosjektbaserte yrker har en annen arbeidshverdag enn tradisjonelle bedrifter. Tripletex tilbyr et dynamisk system som forenkler prosjekthverdagen, med oppfølging fra start til betalt og fullført.

Regnskapsførere og revisorer

Tripletex er allerede nært og kjært for regnskapsførere landet over, og 2/3 av alle norske regnskapsførere har allerede kunder i Tripletex. Allsidigheten og fleksibiliteten i Tripletex gjør at du kan jobbe med kunder i alle bransjer og størrelser.

Hva er Tripletex?

Når du leter etter regnskapsprogram kan det virke som at du må velge mellom funksjonalitet og brukervennlighet. Med Tripletex får du et kompromissløst system som er blant de aller beste i bransjen på begge deler.

Tripletex er et skybasert kontrollsenter for din bedrift. Systemet er bygget på kundenes premisser og hos oss får du alt du trenger til regnskap, fakturering, lønnskjøring, reiseregninger, timeføring ++

Våre moduler

Regnskap

Med Tripletex kan du sette regnskapet på autopilot. Ved å ta i bruk EHF og smarte regler for bokføring ordner systemet mye av jobben.

 • Automatisk bankavstemming
 • Tilbud og ordre
 • Dashboard og analyser

Faktura

Tripletex gjør det enkelt å ta betalt for varene og tjenestene dine. Ting som fakturaoppfølging eller purringer trenger du ikke lenger tenke på.

 • Faktura i alle formater
 • Send faktura fra app
 • Enkel betalingsoppfølging

Lønn

Tripletex lar deg enkelt sikre at alle får betalt det de skal uansett antall ansatte. Automatikken gjør at skatt, avgifter og a-melding går så og si av seg selv.

 • Reiser, utlegg og reiseregning i ett
 • integrasjon mot Altinn og skatteetaten
 • Lønnsslipp i app

Prosjekt og timeføring

Tripletex gir deg full kontroll over økonomien og lønnsomheten i prosjektene dine, med et av markedets mest populære systemer for prosjekt og timeføring.

 • Budsjettering og prognoser
 • Timeføring og oversikt på mobil og web
 • Resultatrapporter

Lager og logistikk

Med vår oversikt og rapportering sikrer du full kontroll fra A til Å. En smidig flyt hvor du enkelt oppdager og håndterer avvik underveis.

 • Innkjøp fra systemet
 • Masseendring av produkt
 • Plukkliste og pakkseddel

Reiseregning

Tripletex sørger for at krøllete kvitteringer og utdaterte papirskjemaer kan kastes, og du får en automatisert og nettbasert løsning i app og på web.

 • Automatisk diettberegning
 • Oppdaterte satser, regler og valuta
 • Kontroll på historikken

Finner du ikke det du ser etter? Vi har mye mer både enkel og avansert funksjonalitet. Du vet best hva du trenger – registrer deg og finn ut om Tripletex er riktig for deg, helt uforpliktende.

Asker og Bærum Vaktmesterservice

– Vi har takket regnskapsføreren vår flere ganger

Vår regnskapsfører, Phi i Accounting 4 you introduserte oss for Tripletex, noe vi er veldig glad for. Det er noe av det beste jeg har brukt av jobbrelaterte systemer, så jeg har takket ham flere ganger, forteller Ørnulf Øyen i Asker og Bærum Vaktmesterkompani lattermildt.

Han forteller at de opplevde overgangen fra ett system til et annet som enkel:

Reisen inn i Tripletex var utrolig enkel. Det er så intuitivt å bruke, så det var bare å stikke nesa inn der også var det lett å komme i gang. Å bruke en skyløsning passer oss mye bedre enn å ha det stengt inne på en server på kontoret. Nå er alt lett tilgjengelig, fortsetter han.

Kom i gang med Tripletex

Å prøve tripletex er helt gratis og uforpliktende. Kontoen utløper automatisk dersom du ikke ønsker å fortsette.

 

Spørsmål og svar

Har du spørsmål eller trenger trenger hjelp med noe inne i systemet? Klikk her