Hjelp i Tripletex

Bli verdensmester i Tripletex!

Vi ønsker at både nye og eksisterende kunder skal bli så gode som mulige i Tripletex. Gjerne verdensmestre. Derfor jobber vi hardt for å lage kurs, webinarer, hjelpevideoer, dokumentasjon og blogginnlegg. Og hvis du fortsatt lurer på noe er Tripletex-support selvfølgelig helt gratis.

Support i Tripletex

Gratis support

Support er selvfølgelig helt gratis i Tripletex, og du treffer oss på både e-post og chat.

Kontakt oss på chat når du er logget inn i Tripletex, eller send en e-post til support@tripletex.no.

Kurs og kompetanse

Kurs

Vi holder mange kurs i Oslo innen en rekke ulike temaer. Vi arrangerer for blant annet innføringskurs i faktura og regnskap, innføring i prosjekt og fakturering og heldagskurs i regnskap og lønn. Dette er en fin arena til å lære, stille spørsmål og bli kjent med andre som jobber med det samme som deg.

Webinarer

Webinarene våre tar for seg ulike temaer, og de fleste varer rundt en time. Lett å sette av tid, når du kan sitte på ditt eget kontor og lære mer! Still spørsmål underveis og få den oppfølgingen du trenger i etterkant.

Alle Tripletex-webinarer er selvfølgelig gratis.

Video

Hjelpevideoer

Har du ikke tid til å se hele webinarer? Eller lurer du kanskje bare på noe veldig spesifikt? Vi har også en egen YouTube-kanal der vi kontinuerlig legger ut korte og konsise hjelpevideoer.

Dokumentasjon

På dokumentasjonssiden finner du utfyllende skriftlig informasjon om alle moduler og tilleggstjenester i Tripletex. Her finner du også guider for import av data til Tripletex.

Blogg

Fagblogg

På jakt etter tips eller inspirasjon knyttet til opprettelse av et selskap, forretningsplaner, strategi, lover og regler eller kanskje noe helt annet? Sjekk ut fagbloggen vår, da vel.