Cantor

Effektivt og brukervennlig system for enhver bedrift som trenger rapporteringsløsninger.

Kategori

ÅrsavslutningRapportering

Integrasjonspartner

Cantor AS
Parkveien 53A
0256 Oslo

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Cantor kobler seg sømløst opp mot Tripletex, og gir deg skybasert rapportering for strategisk økonomistyring. Med ett par tastetrykk henter integrasjonen automatisk ut tallene dine, og lager skreddersydde rapporter tilpasset din bedrift. Løsningen har moduler for rapportering, konsolidering, budsjett, likviditet og årsoppgjør. Saldobalanse med dimensjoner hentes automatisk og genererer rapporter tilpasset dine ønsker og behov. Rapporter kan hentes ut for en enkel periode eller genereres automatisk med en fastsatt frekvens og periodelengde. Du kan rapportere på månedsbasis, to-månedlig, kvartal, tertial, halvår, helt år eller inntil 5 år for både virkelige tall og budsjett. Systemet kommer komplett med en rekke standardrapporter, men gir også full fleksibilitet til å definere innholdet i rapportene selv.

Supplert med Cantor BI får du i tillegg et avansert ledelsesrapporteringsverktøy som lar deg trekke ut relevant økonomisk informasjon om bedriften, og presenterer det på en oversiktlig og slagkraftig måte.

Løsningen er utviklet spesifikt for norske bedrifter og passer de fleste virksomheter uansett selskapstype og størrelse.

Slik deles dataen

Tripletex
Cantor
Regnskapstall
Sendes fra Tripletex til Cantor
Tripletex
Cantor

Hvordan kommer jeg i gang?

Integrasjonen er meget enkel og forutsetter kun at du har internett-tilgang og en gyldig Tripletex bruker. Løsningen driftes på en Microsoft Azure plattform hos Tussa IKT, en av landets ledende leverandører av skytjenester.

Tilgang til løsningen krever at hver enkelt bruker disponerer en gyldig Microsoft Office 365 konto (Apps for enterprise). Denne gir tilgang til Microsoft Office-verktøy (Word, Excel, PowerPoint osv.) og Cantor fra hvor som helst, også utland.

Cantor er ferdig integrert med Tripletex. Velg eksternt system i Tripletex og skriv inn klientnavn, hva som skal hentes og importer. Du vil da få opp pålogging hvor din Tripletex bruker legges inn.

For spørsmål ta direkte kontakt med Cantor ved å sende epost til firma@cantor.no eller ring 70174250. Du finner også nyttig informasjon på https://www.cantor.no.