Digitaltoppgjør

Hva hjelper integrasjonen meg med?

Digitaltoppgjør

— Brukervennlig overføring av regnskap fra Opus til Tripletex

Digitaltoppgjør er en selvstendig applikasjon som konverterer regnskap fra Opus Dental til Tripletex. Produktet er kontinuerlig under utvikling og vi vil stadig tilby ny funksjonalitet som effektiviserer din arbeidshverdag.

Disse passer integrasjonen for:

  • Tannleger som fører sitt eget regnskap eller regnskapsførere som fører regnskapet for tannleger.
  • Det kreves ingen teknisk kompetanse for å bruke applikasjonen.

Slik fungerer det:

Digitaltoppgjør lager en data-fil av Opus-rapportene dine som enkelt lastes opp i regnskapssystemet. Alt som kreves er noen få tastetrykk så er jobben gjort.

Vi har tatt hensyn til forskjeller på regnskapet fra et tannkontor til et annet, hvor systemet automatisk kjenner igjen hvilke verdier som skal inkluderes i rapporten. Gjennom samarbeid med tannleger og regnskapsførere har vi funnet frem til relevante felter som skal følge omsettningsoppgavene i regnskapet: Honorar, Kontant, Kort, Utestående, Bank Inn (Faktura), Finansinntekt, Tap, Rabatt og Direkte Tr (Helfo).

Slik kommer du i gang:

Du kan ta kontakt med oss på digi-post@ycom.no for å lage en bruker, deretter kan du kjøpe et medlemskap gjennom nettsiden https://digitaltoppgjor.no/

Her finner du også brukerveiledning som forklarer prosessen steg for steg med bilder. Vi har også et dedikert support-team dersom du skulle stå fast, eller om det skulle være noe som ikke fungerer slik det skal.

Integrasjonspartner

Omni Systems AS
Adresse:
Thorvaldmeyersgate 56B
0154 Oslo
Norge