GO Digital

Digitalt yrkesverktøy for timeregistrering, prosjekt- og kvalitetsstyring. Full integrert mot Tripletex.

Fordeler

 • Unngå dobbelpunching
 • Enkelt å komme i gang
 • Automatisk synkronisering av brukere, kunder, prosjekter, timer m.m.

Dette trenger du

 • Komplett-modulen i Tripletex
 • Avtale med Goliath Systemer

GO Digital

– digitalt yrkesverktøy for byggebransjen

Ikke bruk tiden på langsomme og gammeldagse manuelle prosesser. Bruk tiden der du kan skape verdier for selskapet. Med GO Digital kan man automatisere en rekke av de kjente manuelle prosessene som timeregistrering, bruk av maskiner, dokumentasjon, internkontroll, prosjektstyring og kvalitetssikring på en trygg og sikker måte. Samle all data på et og samme sted og la samtidig all nødvendig data synkroniseres med ditt regnskapssystem Tripletex.

Disse passer integrasjonen for:

 • Alle innenfor bygg- og anleggsbransjen
 • Alle med behov for å dokumentere bruk av firmabiler
 • Alle som benytter timeregistrering mot prosjekt
 • Alle med behov for oppgavestyring knyttet mot ordre med timer, produkter og faktura
 • Passer selskaper av alle størrelser.

Slik fungerer det:

Når Goliath og Tripletex kobles sammen blir informasjon som ansatte, pårørende, intern/prosjekt aktiviteter, kunder/leverandører og prosjekter synkronisert slik at all data ligger begge steder før man starter bruken av Goliath. Deretter vil data alltid synkroniseres umiddelbart begge veier når noe nytt lagres, samtidig kjøres det en automatisk oppdatering med gjevne mellomrom.

Når ansatte registrerer timer vil disse overføres til Tripletex når timer godkjennes. Er timer registrert mot prosjekt vil timer også ligge på prosjekt for enkelt å kunne faktureres. Bruker man maskiner med timer vil disse timene overføres som en ordrelinje på prosjekt og knytter man kjøreturer mot timer i Goliath sendes også km, bompenger og parkering til Tripletex som en reiseregning med mulighet for fakturering via prosjekt.

Bruker man oppgaver i Goliath kan oppgaven sendes til Tripletex som en ordre med mulighet for å registrere timer og materialer mot ordren som ordrelinjer, som igjen kan gjøres om til en faktura og sendes til kunde.

På prosjekter kan man opprette sjekklister og avviksmeldinger som vil legge seg som kopi i dokumentarkivet på prosjekt i Tripletex.

Benytter man seg av fravær i Goliath så vil det opprettes automatisk timer i timelisten for de dager som det er innmeldt fravær for på egne aktiviteter knyttet mot sykdom og som overføres til Tripletex ved godkjenning av endten timer eller fraværsmelding. Fravær tar også automatisk hensyn til regler nevt hos NAV.

Benytter man kjørebok fra Goliath kan hver enkelt tur gjøres om til en reiseregning som sendes til Tripletex endten for privat utlegg eller for fakturering. Reiseregning inneholder km, bompenger og parkering.

Slik kommer du i gang:

 • Goliath setter opp integrasjon i samarbeid med kunde for å sikre en optimal overlevering.

Se en kort video fra løsningen her:

 

Denne integrasjonen er utviklet av:Goliath Systemer AS

Kontakt: post@godigital.no Tel: 93055586

Dronningens Gate 5-7 3211 Sandefjord