Chat with us, powered by LiveChat

GoProposal

— sett riktig pris på regnskapsoppdrag gjennom veiviser for omfang av oppdrag med priser og rutiner

Fordeler

  • Presentere tjenestene dine og servicenivåer
  • Beregn priser basert på et konsistent prissystem
  • Lag øyeblikkelig profesjonelle tilbud og prislister

Dette trenger du

  • Ingen tekniske krav

GoProposal

— GoProposal gjør det mulig for regnskapsbyrået å prise regnskapsoppdrag riktig gjennom veiviser for omfang av oppdrag med priser og rutiner.

GoProposal har funksjoner for opprettelse av tilbud, oppfølging av tilbud, kundemøter, oppfølgingsmøter med mere. Lage planer for fysiske møter med innkalling , påminnelser og teknisk enkel funksjon for webmøter mellom regnskapsfører og klient. 

Med GoProposal får du nye kunder direkte inn i Tripletex fra akseptert tilbud og du kan være trygg på at prisene du tar for dine tjenester er konkurransedyktige og riktige.

Disse passer integrasjonen for:

GoProposal passer for regnskapsførere som ønsker å være mer systematisk i måten de prisgir sine tjenester, så man slutter å utføre tjenester gratis. GoProposal har også funksjoner for oppfølging av tilbud, kundemøter, oppfølgingsmøter med mere. Fysiske møter med innkalling , påminnelser og webmøter.

Slik fungerer det:

Så fort dine kunder har signert ditt tilbud, vil integrasjonen umiddelbart skape en ny kunde i Tripletex og dere kan fortsette deres reise sammen direkte fra systemet.

Slik kommer du i gang:

Så lenge du er et GoProposal-medlem og en Tripletex-kunde vil du kunne bruke denne integrasjonen. Ta kontakt med GoProposal for å sette i gang.

Denne integrasjonen er utviklet av:GoProposal

Kontakt: support@goproposal.com Tel: +44 161 711 0797

16 Blackfriars St Manchester M3 5BQ United Kingdom