SKANN VVS

En mobil applikasjon som gjør det hurtige å sende inn varer som er merket med NRF nummer. Enten via skanning eller manuelt inntasting i mobil applikasjonen.

Denne integrasjonen tilbyr enkel tilkobling

Vi har laget en egen markedplass for integrasjoner inne i Tripletex, hvor du raskt og enkelt kan koble deg til et av systemene som ligger tilgjengelig.

Kategori

FagsystemerProsjekt

Integrasjonspartner

SKANN Marked AS

Hva hjelper integrasjonen meg med?

SKANN Marked har fått henvendelser vedrørende hurtigere mulighet for å legge inn produkter i prosjekt delen i Tripletex. I den forbindelse har vi utviklet en mobilapplikasjon til å utføre oppgaven. Dette gjør at brukeren kan sende produkter direkte til Tripletex fra en lokasjon. Er varen strekkode-merket, kan brukeren enkelt med sin telefon, skanne koden, for deretter å sende antallet umiddelbart til prosjektet i Tripletex.

Alternativt kan «NRF nummeret» eller «strekkoden» settes inn manuelt i mobilapplikasjonen. Vårt program vil ved hjelp av ett av disse feltene, kjenne igjen varen, for deretter straks legge inn produktet samt antall av disse i ønsket prosjekt.

Kan også benyttes ved eventuell retur av varer.

Nye varer / produkter:
Mobilapplikasjonen varsler via e-post hvis NRF nummeret ikke finnes i Tripletex.

Mobilapplikasjon er meget enkel å bruke. Denne blir tildelt brukeren via QR kode eller e-post etter avtale med oss.

Vår nye applikasjon har fått navnet «SKANN VVS»

Priser på våre nettsider: https://skann.no/vvs_elektro

Slik deles dataen

Tripletex
SKANN VVS
Prosjekt
Produktets «NRF-EAN» kode skannes eller NRF nummeret tastes inn. Antallet av dette produkt settes i mobilapplikasjonen, for umiddelbar legge inn en ny varelinje til ett prosjekt i Tripletex.
Tripletex
SKANN VVS
Produkt
Nye produkter skannes eller settes manuelt inn i mobilapplikasjonen for umiddelbar innsetting av produktets data, til Tripletex
Tripletex
SKANN VVS
Produkt
Endringer som sendes inn via mobilapplikasjonen til Tripletex, kan også samtidig bli sendt til Google Sheets / e-post / nettbutikk, etter brukers ønske.
Tripletex
SKANN VVS

Hvordan kommer jeg i gang?

Instruksjon for å komme igang er på våre nettsider: https://skann.no/tripletex_api