Hva synes brukerne om Tripletex?

Ekte historier fra ekte brukere

Tripletex har en variert kundemasse. Alt fra enkeltmannsforetak til IT-konsulenter til reklamebyråer til musikere og rådgivende ingeniører bruker Tripletex.  Noen av kundehistoriene kan du lese her.

Kim Daniel Arthur

“Vi i Superplus bruker Tripletex for regnskapsføring, timeregistrering og overordnet forretningstyring. For oss som er en oppstartsbedrift med stort fokus på å bruke mest mulig tid på vår kjernevirksomhet er Tripletex en perfekt måte å løse de administrative oppgavene på en effektiv og rimelig måte. Tripletex gjør oss selvforsynt og strukturert samtidig som det gir oss en enkel og strømlinjeformet kanal for å kommunisere med vår regnskapsfører”

Kim Daniel Victor Arthur, Superplus AS

Brenna 250-250

“Vi som er håndverkere vil helst bruke tiden vår på å bygge hus, og da er det viktig å ha et system vi kan stole på og som er raskt og effektivt å bruke. Alt fra timeføring, regnskap og prosjektføring gjør vi i Tripletex, i samarbeid med regnskapsfører. Det gjør alt veldig enkelt.”

Tomas Brenna, 3T Bygg

Ingvild Moen

Har drevet for meg selv siden 2009, og før jeg fikk Tripletex i august 2015, slet jeg med å få god oversikt over inntekter og utgifter kontinuerlig. Jeg ønsker å gjøre deler av regnskapet selv, og bruker en regnskapsfører til det jeg ikke får til. Med Tripletex sparer jeg både penger på regnskapsfører, og får bedre oversikt. Jeg skal aldri bytte!

Ingvild Moen, Resonate AS

Claus 250-250

“I et IT-konsulentselskap der vi stadig er på farten har vi hatt meget god nytte av Tripletex i snart 1,5 år. Systemet passer oss meget godt da det er enkelt og intuitivt uten og miste avansert regnskaps funksjonalitet. Vi benytter i tillegg timeregistrering, fakturering og CRM modulen og er meget fornøyd. At Tripletex er tilgjengelig via enkel innlogging på WEB gjør brukerterskelen lav og lett tilgjengelig!”

Claus Gulbrandsen, Agilis AS

Er kjempefornøyd med Tripletex, og gleder meg alltid til de jevnlige nyhetsoppdateringene. Økonomisystemet er genialt lagt opp, og har en ypperlig prosjektstyringsmodul knyttet til timefangst og varesalg. Vår hverdag er definitivt blitt effektivisert, vi bruker færre timer knyttet til faktureringsarbeidet enn tidligere.

Frank Arild Aadnevik, Enitro AS

Jeg bruker Tripletex fordi det forenkler min hverdag og holder styr på mitt regnskap som for meg som grunder er enkelt og oversiktelig.

Trine Grung

Våre kunder stiller høye krav til tilgjengelighet, muligheter og funksjonalitet når de skal velge partner på økonomi- og systemtjenester. For oss er det en selvfølge å møte kundene ved å levere gode komplette tjenester, hvor systemleveransen er grunnmuren for smart og effektiv samhandling. For å nå våre målsettinger, har det vært helt avgjørende å levere våre tjenester på et ledende skybasert økonomisystem. Tripletex gir oss dette.

Vegard Nerhus, daglig leder i regnskapsbyrå View Frilans

Sand økonomi

Vi har samarbeidet tett med Tripletex siden vår oppstart i 2008, og har nå ca 500 kunder i systemet. For å levere bra regnskapstjenester i dag er man avhengig av et systemvalg hvor gevinster innen automatisering og integrering er tatt ut. I tillegg bør systemet legge opp til en god og fleksibel samhandling mellom regnskapsfører og kunde. Det skjer i hovedsak gjennom brukervennlighet og tilgjengelighet. Tripletex leverer på disse premissene, og gjør at vi kan levere effektiv og presis regnskapsførsel, slik at våre kunder presterer bedre.

Stian Andersen, partner SAND økonomi

unnamed

Tripletex er et fantastisk produkt og et kjempespennende selskap. De glemmer det av og til selv, men de har virkelig bidratt til å gjøre livet enklere for mennesker med store drømmer (meg deriblant)

Roar Voll, Sum Regnskap

Tripletex er et komplett økonomisystem med terningkast 6 i brukervennlighet – bedre blir det ikke!

Helge Arntsen, Finero AS

Reidun Wiebe-Olsen

Vår regnskapshverdag er blitt mye lettere med Tripletex. Lønnskjøring og regnskapsføring går lekende lett!

Reidun Wiebe-Olsen, Kristelig Folkeparti

jan erik 250 x 250

”Tripletex gjør det enklere å fordele oppgaver mellom kunden og oss. Vår kunder får større eierforhold til regnskapet, når de kan gjøre noe selv og se resultatet underveis. Både vi og våre kunder er svært fornøyd med Tripletex.”

Jan-Erik Halvorsen, IT Regnskap

Vi i Askus er godt fornøyd med valget vi gjorde i år 2015 om å flytte mange av våre regnskapskunder over til Tripletex.
Et perfekt økonomisystem hvor regnskapsfører og kunde kan dele på oppgaver med regnskap, fakturering og lønn.
Vi har flere boligsameier i Tripletex hvor styret har full tilgang til sitt regnskap og dokumentarkiv.
Våre kunder, oppfatter som oss, Tripletex som brukervennlig og med gode automatiserte løsninger.

Jan-Tore Horn, Daglig leder Askus AS