Kundereferanser

40 000 små og store bedrifter har fått en enklere hverdag med Tripletex. Vi har kunder i alle bransjer, og alt fra enkeltmannsforetak til IT konsulenter, restauranter, reklamebyråer, musikere og rådgivende ingeniører bruker Tripletex. Noen av kundehistoriene kan du lese her.

Tripletex har blitt et styringsverktøy som jeg er helt avhengig av. Jeg kunne nok lett brukt en dag i uken på administrasjon og økonomi, men det slipper jeg heldigvis nå.

Marit Due Akerholt, Bare barista 

Markus Johansson i Brunch

Med rapportene i Tripletex har vi kontroll på lønnsomheten og likviditeten vår til enhver tid, og har de beste forutsetningene for å ta gode beslutninger. For et voksende reklamebyrå har dette vært helt avgjørende.

Markus Ivan Johansson, Brunch

Tomas Brenna i 3T Bygg

Vi som er håndverkere vil helst bruke tiden vår på å bygge hus, og da er det viktig å ha et system vi kan stole på og som er raskt og effektivt å bruke. Alt fra timeføring, regnskap og prosjektføring gjør vi i Tripletex, i samarbeid med regnskapsfører. Det gjør alt veldig enkelt.

Tomas Brenna, 3T Bygg

Etter overgangen til Tripletex har vi fått en helt ny virkelighet. Systemet er intuitivt og lett å forstå, og alt vi trenger å vite har vi lært underveis.  I tillegg er det fint å kunne drive helt papirløst, og vi jobber mye mer digitalt nå enn tidligere.

Vegard Eismann Kjøl, Bogart

Jeg ønsket å ha et regnskapssystem, hvor jeg enkelt kan føre regnskap selv. Både for å spare penger, men også for å alltid ha oversikten. Den optimale løsningen kom jeg over da jeg kontaktet Tripletex.

Hanne Christine Hønningstad, Fint

Vegard Nyhus

Våre kunder stiller høye krav til tilgjengelighet, muligheter og funksjonalitet når de skal velge partner på økonomi- og systemtjenester. For oss er det en selvfølge å møte kundene ved å levere gode komplette tjenester, hvor systemleveransen er grunnmuren for smart og effektiv samhandling. For å nå våre målsettinger, har det vært helt avgjørende å levere våre tjenester på et ledende skybasert økonomisystem. Tripletex gir oss dette.

Vegard Nerhus, VIEW Ledger

Solfrid i Vakre Vene

Integrasjonen mellom Mystore og Tripletex har gjort det veldig enkelt å drive butikk og nettbutikk. Sømløsheten, at alt går automatisk, har gjort at vi sparer både tid og penger. For eksempel har det gitt oss mer tid til å utvide butikken

Solfrid Pedersen, Vakre Vene

Terje Jørgensen

Med et mobilt økonomisystem kan man tilbringe mer tid på prosjektet og mindre på kontoret. Med Tripletex kan man gjøre de oppgavene man skal, uansett om man foretrekker å jobbe fra smarttelefon, nettbrett, PC eller Mac.

Terje Jørgensen, Elektroinstallatør Terje Jørgensen AS

Med Tripletex har vi full kontroll over regnskapet vårt, samtidig som det er raskt og enkelt å bruke. Det er faktisk så enkelt at jeg kan gjøre alt selv, men vi har en regnskapsfører vi kan lene oss på når vi lurer på noe.

Line Standal Sørnes, Combine

Jan Erik bruker Tripletex

Tripletex gjør det enklere å fordele oppgaver mellom kunden og oss. Våre kunder får større eierforhold til regnskapet, når de kan gjøre noe selv og se resultatet underveis. Både vi og våre kunder er svært fornøyd med Tripletex.

Jan-Erik Halvorsen, Pluss Økonomi AS

Kim Daniel referanse

Vi i Ekte AS bruker Tripletex for regnskapsføring, timeregistrering og overordnet forretningstyring. For oss som er en oppstartsbedrift med stort fokus på å bruke mest mulig tid på vår kjernevirksomhet er Tripletex en perfekt måte å løse de administrative oppgavene på en effektiv og rimelig måte. Tripletex gjør oss selvforsynt og strukturert samtidig som det gir oss en enkel og strømlinjeformet kanal for å kommunisere med vår regnskapsfører.

Kim Daniel Victor Arthur, Ekte AS

For å frigjøre mer tid til andre oppgaver har vi valgt å sette ut store deler av regnskapsarbeidet til et regnskapsbyrå. Dette bruker vi i kombinasjon med Tripletex, og resultatet er bedre oversikt og mer tid til salgsarbeid.

Aslaug Syvertsen, Shifter

Vi løser flesteparten av oppgavene knyttet til økonomi, personal og regnskap i Tripletex. Tidligere hadde vi en rekke ulike systemer for dette. Resultatet er oversikt, kontroll og transparens som er avgjørende for en organisasjon som lever av tillit.

Harald Masst, Human-Etisk Forbund

 

 

Ingvild Moen bruker Tripletex

Jeg har drevet for meg selv siden 2009, og før jeg fikk Tripletex i august 2015, slet jeg med å få god oversikt over inntekter og utgifter kontinuerlig. Jeg ønsker å gjøre deler av regnskapet selv, og bruker en regnskapsfører til det jeg ikke får til. Med Tripletex sparer jeg både penger på regnskapsfører, og får bedre oversikt. Jeg skal aldri bytte!

Ingvild Moen, Resonate AS

Det er ingen arkitekter som liker økonomistyring, så vi er veldig opptatt av alt som kan gjøre ting enklere for oss. Tripletex er en av de tingene.

Hallstein Guthu, HALLSTEIN