Regnskapsprogram for lag og foreninger

Med 120.000 kunder er Tripletex et av Norges ledende regnskapsprogram. Her ser du hvordan det gjør hverdagen din enklere for din forening.

Alt foreningen din trenger på ett sted

Abonnementsfakturering

Betal direkte fra Tripletex

Reiseregning og utlegg

Automatisk bankavstemming

Oversiktlig app

Satser, regler og valuta

Koble sammen kassasystemet ditt med Tripletex

Visste du at du kan koble sammen verktøyene du allerede bruker med Tripletex? Du kan for eksempel koble til kassasystemet ditt, slik at du automatisk får inn daglig salg og utbetalinger direkte i Tripletex. På denne måten sparer du tid på manuelt arbeid! Tripletex støtter de fleste kassasystemene, som iZettle og Tidypay.

Ofte stilte spørsmål

Hvem passer Tripletex for?

Tripletex passer for små bedrifter med enkle behov til større bedrifter med mer komplekse behov. Dermed er det et system din bedrift kan vokse i.

Du setter sammen de modulene du trenger, som lønn, faktura, timeføring, prosjektstyring og lager og logistikk. I tillegg er det mange integrasjonsmuligheter som gjør at du kan koble sammen de andre systemene du eventuelt bruker. Altså kan du skreddersy et system tilpasset ditt behov.

Er det vanskelig å bytte regnskapsprogram?

Tripletex er et enkelt system å bytte til, og i motsetning til mange andre systemer kreves det ikke investering i konsulenttimer for å komme seg i gang.

Les mer her om å bytte regnskapsprogram eller økonomisystem. Det er også fullt mulig å gjøre selv midt i året.

Burde jeg ha regnskap og faktura i samme system?

Ikke så overraskende kanskje, men vi anbefaler det. Fordi det vil gjøre livet ditt enklere! Inn- og utgående fakturaer bokføres direkte inn i regnskapsprogrammet. Og du vil ha et alltid oppdatert regnskap, bedre oversikt og mer kontroll.

Her kan du lese videre om hvorfor du bør ha faktura og regnskap sammen.

Kan Tripletex hjelpe meg å finne regnskapsfører?

Klart vi kan! Klikk deg inn på Regnskapsmatch, der kan du finne en regnskapsfører som kan hjelpe deg og din virksomhet med regnskap og økonomiske tjenester.

Kan jeg og min regnskapsfører samarbeide i regnskapsprogrammet?

Å, ja da! Tripletex legger til rette for samarbeid direkte i løsningen. Sammen kan dere finne frem til en optimal fordeling. Hvordan funker det? IT-selskapet Goontech deler sin erfaring her.

Kan jeg selv velge hvor mye regnskapsfører skal se?

Ja, du kan gi regnskapsfører ulike tilganger. Så kan dere bli enige om hvor mye eller lite du vil gjøre selv, og hva regnskapsfører skal gjøre.