Lansert/Under utvikling: Lansert

Ved å klikke på “Venter på attestering” vises en dialogboks hvor du kan se en liste over attestantene og statusen på deres attesteringer.

Ved å holde over informasjonsikonet i bilagsmottaket, får du umiddelbart opp forklaringer som for eksempel dupliserte fakturanumre, ikke-støttet valuta, eller overskridelse av beløpsgrensen.

Funksjonaliteten er tilgjengelig for deg med Bilagsautomatisering, og vil kun vises på fakturaer fra leverandører som er aktivert for automatisk bokføring.

Hvis det er flere enn fire attestanter, vises det resterende antallet som en knapp. Du kan enkelt se hvem disse er ved å trykke på knappen. Eventuelt kan du se mer informasjon ved å holde over avatarene.

Vi lanserer nå en egen side hvor vi har samlet alle rapporter i Tripletex. Du vil foreløpig også finne de ulike rapportene der du har funnet dem tidligere. I tillegg har vi pusset opp siden for alle, også deg som bruker Rapporter Pluss!

Første versjon av bank i app er nå ute. Her kan du enkelt sjekke saldo på kontoene dine, og klikke deg videre for å godkjenne betalinger i web-versjonen. Dette er kun begynnelsen – vi jobber med å gi deg mye mer bankfunksjonalitet direkte i mobilappen vår fremover.

Tripletex, som støtter landbruksregnskap, er nå integrert med Landbrukets Dataflyt. Det betyr at alle avregningene fra varemottakerne som er med i ordningen, lettvint kan importeres direkte inn i regnskapet. Du slipper da å bokføre disse manuelt.

Slik aktiverer du det.

Nå kan du velge å se de nyeste eller eldste bilagene, basert på når de kom inn i bilagsmottaket. Neste gang du logger inn vil sorteringsvalget være det samme.

Skal du for eksempel endre pris eller annen produktinformasjon, kan du enkelt gjøre dette med noen få klikk for flere produkter og tjenester.