Ledergruppen i Tripletex

Ledergruppen i Tripletex består av et team med variert bakgrunn og kompetanse. Her finner du alt fra en jovial totning til en smørblid bodøværing. Felles for hele gruppen er at de hver dag jobber med å lede Tripletex i full fart inn i fremtiden.

Hege Oustad

Daglig leder


👔 LinkedIn / ✉️ E-post

Hege har vært med fra Tripletex sin spede begynnelse, og har ledet selskapet fra en håndfull til over 300 ansatte. Hun står likevel respektfullt i vaffelkø som alle oss andre dødelige.

 

Jan Strandbakke

Utviklingssjef og CTO


👔 LinkedIn / ✉️ E-post

Ingen ledergruppe uten en vaskekte totning! Jan bringer erfaring, drive, kompetanse og hele diskografien til Vazelina Bilopphøggers inn i gruppen.

 

Lise Ekanger

Produktsjef


👔 LinkedIn / ✉️ E-post

Lise liker produkter, og derfor er hun produktsjef. Det, og det faktum at hun har vært med på å utvikle Tripletex siden 2006.

 

Julie Wium Lie

CCO


👔 LinkedIn / ✉️ E-post

Julie liker fart, spenning og eksplosiv vekst. Det passer godt i rollen som CCO, hvor hun blant annet jobber med å kommersialisere det kommersielle.

 

Daniel Kaspersen

Salgsdirektør


👔 LinkedIn / ✉️ E-post

Daniel møter deg med et smil som er nesten like stort som salgsbudsjettet hans, og du trenger ikke lete lenge for å se at han alltid har et lite (Bodø) glimt i øyekroken.

 

Ida Elise Solhaug

Leder, Customer Success


👔 LinkedIn / ✉️ E-post

Ida Elise liker kunder, hun liker suksess, og aller best når kundene har suksess. Dermed var det bare naturlig at hun seilte inn i rollen som leder for Customer Success etter 5 år i Hurtigruten.

 

Sturla Hassel

CFO


👔 LinkedIn / ✉️ E-post

Sturla har kanskje profilbildet sitt i svart/hvitt, men det betyr ikke at han ser verden slik. Faktisk ser han rødt og grønt også, når han dykker ned i tallenes magiske verden.