Årsoppgjør i Tripletex

Vi har lansert en splitter ny årsoppgjørsmodul! Dette webinaret vil gi deg en detaljert gjennomgang av hva årsoppgjør er, og hvordan skattemelding for næringsdrivende kan leveres via Tripletex. Vår nye modul er i første omgang tilgjengelig for enkeltpersonforetak og regnskapsbyråer som fører regnskap for Enkeltpersonforetak.

Praktisk


Varighet

Ca 1.5 timer

Sted

Online

Pris

Gratis

Neste datoer

  • 19. mai kl 13:00*
  • 23. mai kl 19:00*
  • 25. mai kl 09:00

Innhold

Webinaret vil gi deg en grundig innføring i hva et årsoppgjør er, samt hvordan du håndterer årsoppgjør og skattemelding for næringsdrivende i Tripletex. Vi vil guide deg gjennom hva som må gjøres før du er klar til å ta fatt på årsoppgjøret. I tillegg vil vi gå gjennom de ulike stegene fra ferdig avstemt regnskap via oppgjørsposter, avskrivninger/driftsmidler, varelager og personinntekt frem til innsending på skatteetaten.no.  

Knyter det seg litt i magen når du hører disse begrepene? Da er dette webinaret perfekt for deg! Årsoppgjør blir nemlig både enklere og mer oversiktlig med vår årsoppgjørsmodul. 

I løpet av webinaret vil vi gå gjennom et fullstendig årsoppgjør, med fokus på praktisk bruk av modulen. Dette webinaret passer for enkeltpersonforetak og regnskapsbyråer som fører årsoppgjør for ENK.