Skatteetaten forteller om ny skattemelding for næringsdrivende + Tripletex lanserer årsoppgjørsmodul!

I 2022 innfører Skatteetaten en ny og forbedret skattemelding for Enkeltpersonforetak der blant annet RF-skjemaene erstattes med en næringsspesifikasjon. I den anledning lanserer Tripletex en egen løsning for årsoppgjør for nettopp Enkeltpersonforetak, 1. april.

Årsoppgjøret har aldri vært enklere enn nå! Alle opplysninger samles i et brukervennlig system, samtidig som skattemeldingen blir vesentlig forenklet.

I dette kostnadsfrie webinaret går vi gjennom de viktigste endringene rundt skattemeldingen og forteller hvor enkelt du vil kunne håndtere årsoppgjør og levering av den nye skattemeldingen med Tripletex.

Målgruppe: Enkeltpersonforetak og regnskapsbyråer som fører regnskap for Enkeltpersonforetak. Den nye skattemeldingen blir tilgjengelig kun for Enkeltpersonforetak i 2022 og den første versjonen av årsoppgjørsmodulen til Tripletex vil være tilpasset nettopp Enkeltpersonforetak. ASer og andre som er nysgjerrige på hva de kan vente seg av både Skatteetaten og Tripletex fremover er selvsagt også velkommen.

Innhold

  • Skatteetaten forteller om endringene rundt den nye skattemeldingen
  • Hvordan vil den nye skattemeldingen se ut
  • Sneak peek på den nye årsoppgjørsmodulen til Tripletex: Hvordan den vil se ut, fordelene med dem, hvem den passer for, hva som er de videre planene