Lønnsoppdatering 2020

Meld deg på i dag og sett av datoen 24. november!

Vi gjentar suksessen og arrangerer lønnsoppdatering 2020. På grunn av covid-19 vil det i år bli holdt via webinar, men det vil fortsatt være mulig å stille spørsmål og ta en aktiv del i seminaret. Skulle du ikke ha mulighet til å delta 24. november er det også mulig å bestille opptak av seminaret.

Lønnsoppdatering 2020

2020 har vært et spesielt år for alle. Myndighetene har kommet med mange lovendringer og tiltakspakker i forbindelse med koronasituasjonen i Norge. Det ble nye regler for permittering, sykmeldinger og omsorgsdager i forbindelse med koronaviruset, det ble også endringer i arbeidsgiveravgiften mm. Det er veldig viktig å holde seg oppdatert på endringer og avstemminger for å sikre at alle ansatte får en korrekt selvangivelse for 2020.
Forbered deg på neste års utfordringer, og sikre deg korrekt avslutning av 2020.

Lønnsoppdatering 2020 er høstens viktigste samling for brukere av lønnssystemer og varer i 7 timer. Det vil gi dere fyldig informasjon om nye regler innen lønn og personal, nyheter, årsavslutning og avstemming av lønn for 2020.

Lønnsoppdatering 2020 er vurdert til å trilfredsstille etterutdanningsordningen for regnskapsførere og revisorer. Se mer informasjon lengre ned.

På grunn av covid-19 har vi redusert kursavgiften for årets lønnsoppdatering. Deltageravgift for webinaret er kr 4900,- og ved bestilling av opptak er avgiften kr 3900,-. Kursavgiften inkluderer elektronisk kursdokumentasjon.

Velkommen skal du være!

Meld deg på her

Mer informasjon