Marked og forretningsutvikling i Tripletex ruster opp

Tripletex har mangedoblet veksten de siste årene, og vekstambisjonene fremover er større enn noensinne. Og nå leter vi etter flere nye kollegaer i vår avdeling for marked og forretningsutvikling!

Før overgangen til 2020 var vi kun tre personer i det som da het markedsavdelingen i Tripletex, men i dag har vi vokst til å bli hele ni personer; Julie, Henrik, Thea, Eirik, Hannah, Christian, Robert, Jo og Bjarte. Denne buketten er en sammensetting av både nye og eksisterende Tripletex’ere, og utgjør til sammen avdelingen for markeds- og forretningsutvikling.

Vi har med andre ord vokst fort, og nå skal vi bli enda flere!

Fra venstre: Henrik, Julie og Thea – markedsavdelingen før 2020.

Vi er et effektivt team som jobber hardt for raske og gode leveranser hele tiden, men som også har det utrolig hyggelig sammen på jobb. Vi jobber sammen for å nå målene våre og samarbeider mye i hverdagen for å ha en rød tråd i alt vi jobber med.

Vi er alltid åpne for å ta en prat med dyktige, ambisiøse, nysgjerrige og ikke minst skikkelig hyggelige potensielle kollegaer, så søk gjerne på en av stillingene våre eller send inn en åpen søknad. Ellers vil denne siden oppdateres med nye stillinger når det er aktuelt.

Erfaren Wordpress/frontendutvikler til Tripletex

Vi ser etter en WordPress/frontendutvikler som skal hjelpe oss med å ta brukeropplevelsen på nettsiden vår til et nytt nivå.

Vi har store planer for nettsiden vår, både på kort og lang sikt, og trenger derfor en dyktig utvikler som kan hjelpe oss med å gjennomføre dette.

Du vil jobbe i markedsavdelingen i Tripletex, og samarbeide tett med blant annet vår web- og konverteringsansvarlig, UX-designer og backendutvikler.

Les mer og søk

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Markedsavdelingen.

Så hvis du ikke ser noen stilling som passer deg, men likevel tror du har noe bra å bidra med – send inn en åpen søknad, da vel!

Send søknad