Markedsavdelingen i Tripletex ruster opp

Tripletex har mangedoblet veksten de siste årene, og vekstambisjonene fremover er større enn noensinne. Nå leter vi etter tre nye kollegaer!

I dag består avdelingen av Julie, Henrik og Thea. Julie, som leder avdelingen, elsker alt som kan måles og analyseres og følger lidenskapelig med på det som skjer på tech-fronten innen markedsføring. Henrik er vårt multitalent som jobber som digital innholdsprodusent og i tillegg er ansvarlig for SEO og Google Ads. Thea sørger for at vi er superaktive på både Facebook, LinkedIn og Instagram og jobber ellers med employer branding og internkommunikasjon. Vi kan ikke skryte på oss så mange hobbyer, men ingen av oss er fremmede for hverken Netflix, escape rooms eller reising.

Fra venstre: Henrik, Julie og Thea

I tillegg til at vi er et effektivt team som jobber hardt for raske og gode leveranser hele tiden så har vi det utrolig hyggelig sammen på jobb. Vi jobber sammen for å nå målene våre og samarbeider mye i hverdagen for å ha en rød tråd i alt vi jobber med. Vi er alltid åpne for å ta en prat med dyktige, ambisiøse, nysgjerrige og ikke minst skikkelig hyggelige potensielle kollegaer, så send gjerne inn en åpen søknad. Ellers vil denne siden oppdateres med nye stillinger når det er aktuelt.

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Markedsavdelingen.

Så hvis du ikke ser noen stilling som passer deg, men likevel tror du har noe bra å bidra med – send inn en åpen søknad, da vel!

Send søknad