Marked og forretningsutvikling

Tripletex har mangedoblet veksten de siste årene og vekstambisjonene fremover er større enn noensinne. Nå leter vi etter flere nye kollegaer i vår avdeling for marked og forretningsutvikling!

På halvannet år har avdelingen vår vokst fra kun tre personer til nærmere tyve. I dag består teamet av alt fra innholdsprodusenter og annonseringsspesialister, til webutviklere og dataanalytikere. Vi har med andre ord vokst raskt og nå skal vi bli enda flere!

Marked og forretningsutvikling består av et dyktig team med en stor bredde i erfaring og kompetanse, noe som skaper et sterkt læringsmiljø. Noen av prinsippene som kjennetegner oss som avdeling er at vi alltid er på utkikk etter nye muligheter, tar i bruk data og innsikt på nye måter og har et stort fokus på testing og optimalisering.

Vi er alltid åpne for å ta en prat med dyktige, ambisiøse, nysgjerrige og ikke minst skikkelig hyggelige potensielle kollegaer. Søk gjerne på en stilling du ser passer for deg eller send oss en åpen søknad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ledige stillinger

Åpen søknad

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Markedsavdelingen.
Så hvis du ikke ser noen stilling som passer deg, men likevel tror du har noe bra å bidra med – send inn en åpen søknad, da vel!