Marked og forretningsutvikling

I Tripletex jobber vi hver eneste dag for å gjøre regnskap gøy, og å sørge for en enklere hverdag for bedrifter gjennom et skalerbart, fleksibelt og smidig skybasert regnskapssystem. 

Vi jobber hver eneste dag for å gjøre regnskap gøy og formidle dette på en leken, men troverdig måte til både eksisterende og nye kunder. Med enorme mengder snasen data ønsker vi å utnytte dette for å bli enda mer datadrevet i vår beslutningstaking. Vår avdeling består av alt fra innholdsprodusenter og annonseringsspesialister, videoprodusent til webutviklere og dataanalytikere. Vi har med andre ord en mangfoldig gjeng som digger kort vei fra idé til utførelse!

Marked og forretningsutvikling består av en dyktig avdeling med en stor bredde i erfaring og kompetanse, noe som skaper et sterkt læringsmiljø. Noen av prinsippene som kjennetegner oss som avdeling er at vi alltid er på utkikk etter nye muligheter, tar i bruk data og innsikt på nye måter og har et stort fokus på testing og optimalisering.

Vi er alltid åpne for å ta en prat med dyktige, ambisiøse, nysgjerrige og ikke minst skikkelig hyggelige potensielle kollegaer. Søk gjerne på en stilling du ser passer for deg eller send oss en åpen søknad. Vi håper å høre fra deg!

Fant du ikke en stilling som passet deg? Send oss gjerne en åpen søknad

Her kan du skrive til oss 🚀