Satser du på Tripletex, satser vi på deg!

God og målrettet markedsføring gir resultater! Som Tripletex-partner får du hjelp av markedsavdelingen vår med å nå målene dine. Vi kan bistå med alt fra planlegging til gjennomføring av kampanjer.

Vi hjelper deg med å lykkes!

Har du lyst på økt synlighet, flere kunder eller å rekruttere de flinkeste folkene til bedriften din? Vi hjelper deg! Markedsavdelingen vår tilbyr alt fra gratis veiledning i hvordan du setter opp en markedsstrategi og markedsplan, til analyser og rådgivning.

Noen av samarbeidene i 2022

Kundehistorie

Fortell historien din

Hvem er bedre egnet til å fortelle hvorfor du er regnskapsføreren man bør ha på laget, enn din egen kunde? Innholdsprodusentene våre hjelper til med å formulere budskapet, og så sprer vi historien til målgruppa deres.

Radio

Lyd som fenger

“Alle” lytter til radio. Derfor er dette et ypperlig sted å annonsere om du ønsker å øke merkevarekjennskapen til bedriften. Sammen kan vi lage en spot som får frem budskapet du ønsker! Kjøre lokalt eller nasjonalt? Det er helt opp til deg!

Utendørsreklame

Synlighet litt utenom det vanlige

Utendørsreklame kan være en effektiv kommunikasjonsplattform og hjelpe bedriftens popularitet. Utendørsreklame bygger merkevarekjennskap og hjelper på gjenkjennelighet. Sammen lager vi noen kule annonser og blir enige om nedslagsfelt.

Annonser

Budskap som treffer

Annonsering er en effektiv måte å nå ut til potensielle kunder på. Ved å tilpasse budskapet til målgruppen du vil nå, kan vi lage annonser som blir lagt merke til av kundene du faktisk vil ha. Annonsering kan vi gjøre både digitalt og på print, for eksempel på Facebook, Google, magasiner og lokalaviser.

Video

Levende bilder som forteller din historie

Følelser selger! Det gjør video til en ypperlig markedsføringskanal. God visuell historiefortelling skaper engasjement og påvirker oss emosjonelt, og kan bidra til å gi bedriften din flere kunder. Vi samarbeider med kreative byråer som hjelper til med alt fra budskap til produksjon!

Nettside

Din digitale butikk

Nettsiden er bedriftens ansikt utad. God, relevant, riktig og oppdatert informasjon på siden er alfa og omega for å lykkes med både merkevarebygging og kundevekst. Vi hjelper deg med å legge en plan for forbedring av nettsiden, eller få produsert en ny.

Sponsorater

Lokal tilhørighet

Å sponse noe er en fin måte å bidra positivt i lokalmiljøet, samtidig som det kan gi bedriften økt synlighet og dermed gode muligheter for å få flere kunder. Sammen finner vi et passende lag, event eller organisasjon å sponse for bedriften din.

Markedsføring for alle

Mange norske regnskapsbyråer står uten egen markedssjef, og det kan fort vært litt tilfeldig hvem som ender opp med ansvaret for markedsføringen. Mangel på både kunnskap om hva som fungerer og tid til å gjennomføre og følge opp markedstiltak er vanlige utfordringer. Vi ønsker derfor å være en sparringspartner som kan bidra med både kunnskap, erfaring og budsjett til felles markedsaktiviteter. Sammen kan vi lage annonsekampanjer, videoer, spennende kundehistorier, nettsider og utendørsreklame som blir lagt merke til. Det er bare fantasien som setter en stopper for hva vi kan gjøre!

Hvordan våre partnere opplever samarbeidet

«Jeg opplever Tripletex som fremoverlent og en pådriver til felles markedsamarbeid. De er positive til initiativ vi i VIEW har, utfordrer oss til å gjennomføre aktiviteter og inviterer oss med på egne. Det kan for eksempel handle om spesifikke kampanjer, tilbud eller felles kunder vi ønsker å fortelle suksesshistorien til. Vi stiller høye krav til våre utvalgte leverandører, og Tripletex er en av våre favoritter.»

– Trine Harr Andersen, VIEW Ledger / Markedskonsulent

Interessert i et markedssamarbeid?

Vil du høre mer om markedssamarbeid, eller sitter du inne med en idé du tenker kan være den neste store kampanjen i 2023?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg!

 

Er du partner i dag?(Påkrevd)

Hanne Lundby

Partner Marketing Manager

hanne.lundby@tripletex.no

Erik Haverstad

Marketing and Partner Coordinator

erik.haverstad@tripletex.no

Hei 👋 Usikker på hvilken løsning som passer for deg? Chat med en av våre selgere!