Satser du på Tripletex, satser vi på deg!

God og målrettet markedsføring gir resultater! Som Tripletex-partner hjelper vi deg med å nå målene dine.

Vi hjelper deg med å lykkes!

Har du lyst på økt synlighet, flere kunder eller å rekruttere de flinkeste folkene til bedriften din? Markedsavdelingen tilbyr gratis veiledning i alt fra hvordan du setter opp en markedsstrategi og markedsplan, til analyser og rådgivning.

Noen av samarbeidene i 2024

Kundehistorie

Fortell historien din

La kundene dine fortelle om samarbeidet deres, og hvorfor nettopp du er regnskapsføreren andre også bør satse på.

Innholdsprodusentene våre hjelper deg med på formulere budskapet, og sammen sprer vi historien til ønsket målgruppe.

Radio

Lyd som fenger

Radio kan være et ypperlig sted å annonsere om du ønsker å øke merkevarekjennskapen til bedriften. Vi lager en spot som får frem budskapet du ønsker. Kjøre lokalt eller nasjonalt? Det er helt opp til deg!

Utendørsreklame

Synlighet litt utenom det vanlige

Utendørsreklame styrker merkevarens synlighet og forbedrer gjenkjennelsen. Sammen lager vi noen kule annonser og blir enige om de mest strategiske plasseringene.

Annonser

Budskap som treffer

Annonsering er en effektiv måte å nå ut til potensielle kunder på, og kan gjøres digitalt og på print, for eksempel på Facebook, Google, magasiner og lokalaviser.

Vi hjelper deg å tilpasse budskapet, slik at annonsene når den målgruppen du ønsker.

Video

Levende bilder som forteller din historie

God visuell historiefortelling skaper engasjement og påvirker oss emosjonelt. Derfor kan video være et effektivt virkemiddel for å trekke flere kunder til bedriften din. Vi samarbeider med kreative byråer som hjelper til med alt fra budskap til produksjon.

Nettside

Din digitale butikk

Nettsiden er bedriftens ansikt utad. God, relevant og oppdatert informasjon på siden er alfa og omega for å lykkes med både merkevarebygging og kundevekst. Vi hjelper deg med å legge en plan for forbedring av nettsiden, eller å få produsert en ny.

Markedsføring for alle

Står regnskapsbyrået ditt uten egen markedssjef, kan det fort bli tilfeldig hvem som ender opp med ansvaret for markedsføringen. Og vi ser at mangel på både kunnskap og tid er vanlige utfordringer.

Derfor ønsker vi å være en sparringspartner som kan bidra med både kunnskap, erfaringer og budsjett til felles markedsaktiviteter. Sammen lager vi annonsekampanjer, videoer, spennende kundehistorier, nettsider og utendørsreklame som blir lagt merke til. Slik at du oppnår målene dine!

Hvordan våre partnere opplever samarbeidet

«Jeg opplever Tripletex som fremoverlent og en pådriver til felles markedsamarbeid. De er positive til initiativ vi i VIEW har, utfordrer oss til å gjennomføre aktiviteter og inviterer oss med på egne. Det kan for eksempel handle om spesifikke kampanjer, tilbud eller felles kunder vi ønsker å fortelle suksesshistorien til. Vi stiller høye krav til våre utvalgte leverandører, og Tripletex er en av våre favoritter.»

– Trine Harr Andersen, VIEW Ledger / Markedskonsulent

Interessert i et markedssamarbeid?

Trenger du tilgang på markedsmateriell som logo og bilder? Vil du søke om støtte til en markedsaktivitet eller kampanje? Eller vil du sette i gang med et større markedssamarbeid? Da er du på rett sted!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg!

 

Hanne Lundby

Partner Marketing Manager

hanne.lundby@tripletex.no