Modul: App

Første versjon av bank i app er nå ute. Her kan du enkelt sjekke saldo på kontoene dine, og klikke deg videre for å godkjenne betalinger i web-versjonen. Dette er kun begynnelsen – vi jobber med å gi deg mye mer bankfunksjonalitet direkte i mobilappen vår fremover.

Ny profilside i Tripletex-appen.

Hver sommer har vi besøk av studenter som får begi seg ut på ulike prosjekter i Tripletex. Denne gangen var det profilsiden i appen som var i fokus, og nå kan vi endelig lansere resultatet!

Profilsiden er nå widget-basert, og gir en enkel oversikt over førte timer, fleksisaldo, status på planten din og ikke minst ferie.

Fulltidsansatte kan også nå be om ferie fra appen, og ha full oversikt over brukte, forespurte og resterende feriedager.

Be om ferie direkte i Tripletex-appen.

Vi håper du liker det nye designet. Enjoy!

Nå kan du se driftsresultat for bedriften din 12 måneder tilbake i tid. I tillegg gir vi deg et mer detaljert bilde av inntekter og kostnader. Topplisten har i tillegg fått et nytt utseende, med mulighet for å vise både mest innbringende prosjekter, mest solgte produkter og mest innbringende kunder.

Hva er nytt?

Nå kan du enkelt filtrere på reiser, utlegg eller kjøringer, og du vil få en oversikt over hvor mye du har tilgode. I tillegg er det nå mulig å overstyre valutakurs direkte fra appen.

Opprett reiseregninger og utlegg fortløpende, så slipper du å lete etter gamle kvitteringer. Vedlegg og detaljer kan du legge til med en gang, og appen hjelper deg med å tolke kvitteringer for raskere utfylling av beløp, dato og valuta.

Du ser til enhver tid dine leverte og åpne reiseregninger og utlegg. Ferdige reiseregninger og utlegg kan enkelt sendes til godkjenning eller gjenåpnes. Kjøregodtgjørelse ordnes raskt og smidig fra mobilen, og vi regner ut bompenger og godtgjørelse for deg. Appen beregner diett automatisk for deg med statens satser for diettgodtgjørelse.

 • Mulighet til å endre språk (under innstillinger)
 • Utlegg i utenlandsk valuta blir nå satt til momskode 0.
 • Adressesøk nullstilles ikke lenger når man prøver å redigere adressen
 • Prosjektbeskrivelse vises nå i appen
 • Flere visuelle oppdateringer
 • Noen tilfeller av feil navigasjon i timeføring er fikset
Prosjektbeskrivelse
Endring av språk

Er du mye på farten i arbeidshverdagen din? Nå kan du ved hjelp av mobilappen markere at et prosjekt er ferdig og klart til å faktureres – du slipper altså å vente til du sitter foran en PC med å gjøre dette.

Når du legger til ordrelinjer eller fakturerer på prosjekt kan du nå velge å scanne en strekkode ved å trykke på strekkode-ikonet ved siden av søkefeltet. Scanneren vil gi treff på produkter som ligger inne med matchende produktnummer eller EAN/GTIN-nummer i produktlisten din.


Samtidig er flyten for å registrere kjøringen forbedret, så den totale brukeropplevelsen er mye bedre.
Den nye funksjonaliteten inkluderer:

 • Flere stopp under kjøreturen, så har du f.eks flere kunder du skal innom, så kan du nå levere alt i en kjøregodtgjørelse.
 • En tur-retur-knapp for enkelt å gjøre kjøreturen din om til tur-retur.
 • Bomsatser basert på hvilken type bil du kjører, slik at elbilen får de lavere satsene den skal ha i forhold til bensin- og dieselbiler.
 • Mulighet for å legge til tilhengertillegg.
 • Mulighet for å registrere kjøreruter for turer du tar ofte, med bare et klikk.

Kjøregodtgjørelse basert på GPS har blitt fjernet fordi funksjonaliteten ikke var god nok til det nivået vi ønsker å legge oss på

Vi har endret litt på flyten slik at det nå er færre steg og en mer intuitiv brukeropplevelse – og vi har lagt til dato og tid på reisen.

I tillegg har vi lansert følgende forbedringer:

 • Varsel om og se avviste reiser og utlegg
 • Bedre og tydeligere visning av om innsending av bilag til bilagsmottaket har vært vellykket
 • Link fra prosjektnavn i prosjektdetaljer i appen til prosjektet på web

Les mer om appen og last den ned her.

Det vil si at du kan føre fra-til og få lunsjpause trukket fra totalen. Om du for eksempel fører 08.00-16.00 og velger en lunsjpause på 30 min blir totalen automatisk satt til 7,5 timer.

OBS: Ønsker du å ta i bruk lunsjpausetrekk kan dette skrus på i appen under timeføring og innstillinger nederst til høyre.

Se hjelpevideo her.

Les mer om appen vår og last den ned her.

Det har lenge vært mulig å laste opp profilbilde i webløsningen til Tripletex, men dette til nå ikke vært tilgjengelig i appen. Nå kan du derimot også se profilbilde også i appen!

Les mer om appen og last den ned her.

Det er mulig å søke enten bare blant interne produkter, eller blant produktene til en spesifikk grossist.

Tripletex-appen er proppfull av funksjonalitet som gjør at stadig flere av brukerne våre får løst behovene sine i appen og dermed ikke trenger å logge inn i den vanlige webløsningen. Funksjonaliteten inkluderer sjekking av lønnsslipp, føring av timer, reiseregninger og utlegg, fakturering, attestering og registrering av ordrelinjer på prosjekter.

Den nye hjemskjermen i appen vil gjøre det enda lettere å få tilgang til all funksjonaliteten i appen – blant annet med smarte tilpassede snarveier til det som er aller viktigst for deg. Det innebærer f.eks. at du kan legge til en snarvei for utlegg rett på hjemskjermen, slik at du kan starte et utlegg med et enkelt klikk.

Med det nye designet vil det være enklere å få plass til fremtidig funksjonalitet på hjemskjermen. Og din viktigste funksjonalitet vil kun være et tastetrykk unna.

Les mer om appen og last den ned her.

 • Dette innebærer blant annet at:
 • – En kan ta bilder av flere kvitteringer etter hverandre som sendes til Utlegg. Alle kvitteringene blir samtidig tolket og langt på vei ferdig utfylt av Tripletex.
 • – En håndverker som er ute på et prosjekt, kan ta mange bilder etter hverandre og knytte disse direkte til et prosjekt i Tripletex. F.eks.for å dokumenter varmekabler som er lagt på et gulv.
 • – En bedriftseier kan ta bilder av mange kvitteringer og fakturaer og sende inn til bilagsmottak samtidig.

Dette gjør det naturligvis enklere å registrere ordrelinjer og materiell når en ikke har tilgang på en PC og gjør at du slipper å huske på alt du må registrere når du endelig får tilgang på en PC – eller at du slipper å notere ned materialbruken på lapper. 

Samtidig har vi gjort det superenkelt å få tilgang til kontrollskjemaer via appen.

Prosjektadministrasjon- og fakturering må fortsatt håndteres i web-løsningen der en også har tilgang på den mer avanserte funksjonaliteten som finnes i prosjektmodulen vår. Den nye funksjonen for registrering av ordrelinjer og materiell i appen, vil riktignok redusere behovet for bruk av web-løsningen siden siden enda mer av arbeidet kan løses i den mer tilgjengelige og brukervennlige appen.

 • Det har blitt mulig å starte en ny stoppeklokke også fra forslag når en allerede har en pågående stoppeklokke. Den pågående stoppeklokken vil automatisk bli stoppet.
 • Flere av inputfeltene har fått såkalt autofocus som vil si at keyboard automatisk vil dukke opp i flere felter.